IL Exclusive Fitness: H απόλυτη μορφή του personal training

IL Exclusive Fitness: Μια ξεχωριστή Personal Training εμπειρία

Προσηλωμένη στη φιλοσοφία της προσωπικής εξέλιξης, η Wellness Consultant Ιωάννα Λαουμτζή δημιουργεί έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης, στο δικό της γυμναστήριο.

ADVERTORIAL

 

Σε έναν χώρο όπου ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με personal προγράμματα άσκησης, διατροφής και μασάζ, στο IL Exclusive Fitness θα προπονηθείς με βάση τις πραγματικές και συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες σου.

 

Το Personal Training στην πιο αποκλειστική του μορφή

 

H Ιωάννα, ιδιοκτήτρια, Fitness Director και Head trainer του IL Exclusive Fitness καθώς και Fitness & Health Coach της Johnson & Johnson Hellas, έχει 14 χρόνια εμπειρίας στην ατομική προπόνηση. Είναι brand ambassador της Under Armour και της Τechnogym, ενώ συμμετέχει ενεργά ως mentor σε προγράμματα που στοχεύουν στην επαγγελματική και οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία. Χαρακτηριστικά μας είπε «Στο χώρο μας θέλω ο κάθε ασκούμενος να αισθάνεται ότι βρίσκεται σε έναν δικό του, οικείο χώρο, όπου εκτός από το να γυμναστεί δίπλα στους ειδικούς, θα ακούσει ωραία μουσική, θα δανειστεί βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας και θα βρει ιδιαίτερα, branded προϊόντα ώστε να νιώσει ανανεωμένος».

 

IL Exclusive Fitness: H ξεχωριστή μορφή του personal training

 

Η διαδικασία που ακολουθείται στο πλαίσιο του IL Exclusive Fitness Gym για κάθε νέο μέλος είναι η εξής:


Στο πρώτο exclusive fitness session γίνονται κατανοητές οι ιδιαιτερότητες κάθε σώματός, πράγμα που επιτυγχάνεται μέσα από τη συζήτηση που κάνει η ίδια η Ιωάννα με όποιον ενδιαφέρεται για το exclusive fitness training αλλά και μέσω της συμπλήρωσης ειδικού ερωτηματολογίου PSEA (PSYCHO SOMATOMETRIC EXCLUSIVE ASSESSMENT) το οποίο εστιάζει στις ψυχικές και σωματικές ανάγκες καθώς και οι στόχοι που θέτει ο κάθε ασκούμενος για τον εαυτό του.

 

Το Personal Training στην πιο αποκλειστική του μορφήΤο δεύτερο exclusive session πραγματοποιείται μια πρώτη δοκιμή του προγράμματος, το οποίο διαμορφώνεται πάντα έτσι ώστε να φανεί ξεκάθαρα πώς ανταποκρίνεται το σώμα στις ασκήσεις και ποιες αλλαγές είναι αναγκαίες. Στο τέλος του, έχει πια αποσαφηνιστεί το ιδανικό πλάνο προπονήσεων που θα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων που έχουν οριστεί. Στο IL Gym δεν υπάρχουν συνδρομές, λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο με ατομικά πακέτα x αριθμού προπονήσεων ανάλογων του στόχου.

 

Το Personal Training στην πιο αποκλειστική του μορφή

 

Το πλάνο άσκησης μπορεί να συμπληρωθεί με ένα πρόγραμμα διατροφής ή με μια σειρά φυσικών θεραπειών/μασάζ για μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση.

 

Το fitness, όμως, δε σταματά στο γυμναστήριο του IL Exclusive Fitness αλλά μεταφέρεται και στις οθόνες. Κι αυτό γιατί το Online PT, η αποκλειστική one-to-one προπονητική εμπειρία, μεταφέρει την exclusive εμπειρία απευθείας σε εσένα και στον δικό σου χώρο. Η Ιωάννα Λαουμτζή και η ομάδα της θα είναι εκεί, για να εξασφαλίσουν την ασφαλή και ποιοτική προπόνηση και να σε κινητοποιήσουν ώστε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

 

Το Personal Training στην πιο αποκλειστική του μορφή

 

Ακόμη κι αν δε μένεις στην Αθήνα, λοιπόν, μπορείς να γυμναστείς με ασφάλεια και ποιότητα, αλλά κυρίως όταν, όπως και όπου ακριβώς επιθυμείς. Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός - θα λάβεις στον χώρο σου το κατάλληλο πακέτο για τις προπονήσεις σου, με τη μορφή του IL Exclusive Fitness Box.

 

What’s New @IL Gym?

 

Επιπλέον στο IL Gym έχουν ημέρα Body & Mind που μπορείς να συμμετέχεις σε μικρά groups των 6 ατόμων. Είναι τμήματα που αφορούν και μη μέλη του γυμναστηρίου - ανοιχτά για εσένα που ψάχνεις την χαλάρωση και την ευεξία μέσα από 4 διαφορετικά τμήματα.

 

Parents & Kids yoga:

Αν αναζητάς δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά, η γιόγκα είναι μια εξαιρετική λύση! Όχι μόνο για να διασκεδάσετε παρέα, αλλά και γιατί είναι μια πολύτιμη πρακτική για να μάθει κανείς σε οποιαδήποτε ηλικία. Κάνοντας Γιόγκα με το παιδί σου, περνάτε χρόνο πραγματικά ωφέλιμο για το σώμα και την υγεία σας.

 

Vinyasa yoga:

Η Vinyasa είναι μια ήπιας μορφής γιόγκα που χρησιμοποιεί την αναπνοή για να συγχρονίσει την κίνηση με τη φυσική ροή του σώματος. Είναι κατάλληλη πρακτική είτε για προχωρημένους είτε για αρχάριους.

 

Ashtanga yoga:

Πρόκειται για ένα δυναμικό είδος γιόγκα το οποίο βασίζεται κυρίως στη σωματική άσκηση.

 

Stretch, breath & relax:

Ένα μάθημα που θα σε χαλαρώσει, θα σου προσφέρει μεγαλύτερη ευλυγισία και θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιείς σωστά τις αναπνοές σου.

 

IL Exclusive Fitness: H ξεχωριστή μορφή του personal training

 

Ανακάλυψε περισσότερα:

SITE www.ioannalaoumtzi.gr

IG  https://www.instagram.com/il_ioanna_laoumtzi/?hl=en

LINKEDIN  https://www.linkedin.com/in/ioannalaoumtzi?originalSubdomain=gr

 

​​​​​​Φωτογράφος: Αλίκη Ευαγγελινού

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ