Η Veganact καλλιεργεί φυτικές και υπεύθυνες συνήθειες στο Vegan Life Festival 2021

Η Veganact καλλιεργεί φυτικές και υπεύθυνες συνήθειες στο Vegan Life Festival 2021

Η εταιρεία με τα πρώτα ελληνικά γεύματα από φυτικό κρέας έκανε εξαιρετική εντύπωση, με τους παρευρισκόμενους καταναλωτές να απολαμβάνουν τις street food προτάσεις που ετοίμαζαν την ίδια στιγμή οι σεφ της Veganact.

Με ένα Citroen van του ’67, δημιουργώντας μία vintage ατμόσφαιρα στη street καντίνα της, δήλωσε το παρόν, για 4η φορά, η Veganact, στο Vegan Life Festival 2021, που διοργανώθηκε στις 2&3 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη.

 

Η εταιρεία με τα πρώτα ελληνικά γεύματα από φυτικό κρέας έκανε εξαιρετική εντύπωση, με τους παρευρισκόμενους καταναλωτές να απολαμβάνουν τις street food προτάσεις που ετοίμαζαν την ίδια στιγμή οι σεφ της Veganact: Το Genius μπιφτέκι σε burger, το Genius λουκάνικο σε hot dog, τα Genius Κεφτεδάκια, τα Falafel σε τορτίγια.

 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η προσέλευση ξεπέρασε τα 38.000 άτομα περίπου και σύμφωνα με τις κριτικές και τις συζητήσεις των επισκεπτών, η Veganact ήταν το πλέον αναγνωρίσιμο brand, επιβεβαιώνοντας τη διάκριση του “Vegan Food Brand of the Year”.

 

Η Veganact καλλιεργεί φυτικές και υπεύθυνες συνήθειες στο Vegan Life Festival 2021

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, 1 ευρώ από κάθε αγορά προϊόντος διατέθηκε στην «Τράπεζα Τροφίμων», με στόχο την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης του φαγητού. Συγκεκριμένα, για τα 3.000 τεμάχια που αγοράστηκαν στο φεστιβάλ, αποδόθηκαν ήδη από την Veganact στην Τράπεζα τροφίμων 3.000€, ενισχύοντας το σημαντικό έργο της.

 

Η Veganact της εταιρείας Νικολοπούλου, είναι η πρώτη αμιγώς ελληνική επιχείρηση που παρουσίασε τα πρώτα πιστοποιημένα 100% vegan γεύματα στην ελληνική αγορά.

 

Η εταιρεία επενδύει στην προϊοντική καινοτομία για την εξυπηρέτηση νέων διατροφικών απαιτήσεων, στην υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και πρεσβεύει έναν βιώσιμο τρόπο ζωής μέσω των φυτικών προϊόντων της.

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ