Η σημασία της ασφάλειας και της διατροφικής αξίας στην επιλογή κοτόπουλου

Η σημασία της ασφάλειας και της διατροφικής αξίας στην επιλογή κοτόπουλου

Οι νέες συσκευασίες νωπού κοτόπουλο της ΠΙΝΔΟΣ προσφέρουν νοστιμιά, φρεσκάδα και ασφάλεια.

ADVERTORIAL

Όσον αφορά τα θέματα διατροφής και για όσους επιλέγουν το κρέας, χρειάζεται κανείς να γνωρίζει ακριβώς τι περιλαμβάνει και από πού προέρχεται το φαγητό που βρίσκεται στο πιάτο του καθημερινά. Καθώς οι εποχές αλλάζουν, η νοστιμιά, η φρεσκάδα και η ασφάλεια ενός προϊόντος, αποτελούν προτεραιότητες.

 

Το συναίσθημα της 3πλής αυτής σιγουριάς που προσφέρει το να γνωρίζει κανείς τη διατροφική αξία κάθε προϊόντος που καταναλώνει, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά όταν έχει σκοπό να διατηρήσει μία ισορροπημένη διατροφή στην καθημερινότητά του. Όταν, λοιπόν, επιλέγουμε προϊόντα από τα ράφια του σούπερ μάρκετ, χρειάζεται να έχουμε διαθέσιμες όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

 

 

 

Έτσι, μία ετικέτα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στη νέα σειρά προϊόντων της ΠΙΝΔΟΣ για τα νωπά συσκευασμένα κοτόπουλα, η ανανεωμένη ετικέτα τους προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία σχετικά με την προέλευση του κάθε κοτόπουλου. Συγκεκριμένα, αναγράφεται η ταυτότητα προέλευσης του κοτόπουλου - η οποία είναι ελληνική - με τα στοιχεία του παραγωγού και της φάρμας που μεγάλωσε, και η οποία βρίσκεται φυσικά στα Ιωάννινα σε υψόμετρο άνω των 700 μέτρων.

 

Σε ο,τι αφορά τη φρεσκάδα, όλα τα προϊόντα της σειράς είναι ειδικά συσκευασμένα με προστατευτική ατμόσφαιρα που τα προφυλάσσει και τα διατηρεί για περισσότερες μέρες, σε σχέση με άλλες συσκευασίες. Στο θέμα της ασφάλειας, τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ είναι υψηλής ποιότητας, αλλά και διατροφικής αξίας, καθώς τρέφονται με 100% φυτικές τροφές, με πιστοποίηση AGROCERT. Πλέον, μάλιστα, διατίθενται σε σταθερό βάρος.

 

Η σημασία της ασφάλειας και της διατροφικής αξίας στην επιλογή κοτόπουλου

 

Καθώς, λοιπόν, η ΠΙΝΔΟΣ εξασφαλίζει τριπλά τη σιγουριά της ασφάλειας, της νοστιμιάς και της φρεσκάδας, σε μία κίνηση αλληλεγγύης, εξασφαλίζει ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις όλων των προϊόντων της σειράς κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ νωπά συσκευασμένα, θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου Ελπίδα - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

 

Η προέλευση, αλλά και η ποιότητα του κάθε προϊόντος, είναι εξαιρετικής σημασίας γι' αυτό και είναι σημαντικό όλοι μας να διερευνούμε και να επιλέγουμε με γνώμονα την εμπιστοσύνη απέναντι στην εταιρεία που τα παράγει. Αυτού του είδους η εμπιστοσύνη, άλλωστε, είναι ο λόγος που η ΠΙΝΔΟΣ μπορεί να εξελίσσεται και επενδύει καθημερινά σε νέους τρόπους που εξασφαλίζουν την ασφάλεια σε κάθε συσκευασία. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ανανεωμένη σειρά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ νωπά συσκευασμένα, μπορείτε να βρείτε στο www.pindos-apsi.gr ή να ακολουθήσετε την ΠΙΝΔΟΣ σε Facebook και Instagram. 

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ