Δοκιμάσαμε τον σπιτικό γύρο που φέρνει τις γεύσεις του street food στο σπίτι μας

Δοκιμάσαμε τον φρέσκο και 100% ελληνικό γύρο που φέρνει τις γεύσεις του street food στο σπίτι μας

Η Φάρμα Μητσόπουλος μας δίνει την ευκαιρία να διαλέξουμε από μια πλήρη σειρά φρέσκου και 100% ελληνικού γύρου.

ADVERTORIAL

Αν κάτι περιμέναμε με ανυπομονησία τους τελευταίους μήνες, είναι όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και εκείνες τις βραδιές που έρχονται οι φίλοι στο σπίτι για παρέα, διασκέδαση, συζητήσεις στο μπαλκόνι και φυσικά, νόστιμο φαγητό.

 

Βέβαια, η σύνδεση μεταξύ καλοκαιρινής βραδιάς στο μπαλκόνι και delivery είναι άρρηκτη - πόσο μάλλον όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή και η όρεξη για μαγείρεμα, σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Οπότε, η βραδιά καταλήγει σχεδόν πάντα στο «Να πάρουμε σουβλάκια;» και όσο κι αν απολαμβάνουμε τον νόστιμο γύρο και τη δροσερή σως, το delivery φαγητού δεν αποτελεί μια απόλυτα βιώσιμη συνήθεια.

 

Ταυτόχρονα, το street food βρίσκεται ανάμεσα στις χαρές του φαγητού και στις στιγμές χαλάρωσης αυτής της εποχής, γι' αυτό η Φάρμα Μητσόπουλος αναλαμβάνει να φέρει στο πιάτο μας αυτή τη χαρά του αγαπημένου μας γύρου, του απόλυτου street food, στην πιο προσεγμένη και ασφαλή μορφή του. Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, η Φάρμα Μητσόπουλος μας δίνει την ευκαιρία να διαλέξουμε από μια πλήρη σειρά φρέσκου και 100% ελληνικού γύρου - μάλιστα, ο χοιρινός γύρος παράγεται από ελληνικό χοιρινό, δικής τους εκτροφής και παραγωγής.

 

Δοκιμάσαμε τον σπιτικό γύρο που φέρνει τις γεύσεις του street food στο σπίτι μας

 

Αν κάτι κάνει τον γύρο της Φάρμας Μητσόπουλος να ξεχωρίζει, αυτό είναι η φιλοσοφία πίσω από την παραγωγή του. Κι αυτό γιατί βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές: την ποιότητα, την εγγύηση και την ασφάλεια. Δηλαδή, μας δίνει τη σιγουριά πως γνωρίζουμε ακριβώς τι έχουμε στο πιάτο μας. Ταυτόχρονα, όμως, δεν χάνει τίποτα από την γευστική απόλαυση του αγαπημένου μας γύρου: ετοιμάζεται με την παραδοσιακή συνταγή, με αγνά μυρωδικά και φυσικά μπαχαρικά, ψήνεται στη γυριέρα και κόβεται σε λεπτές λωρίδες, ακριβώς όπως τον ξέρουμε.

 

Χωρίς γλουτένη και χρωστικές, ο σπιτικός γύρος της Φάρμας Μητσόπουλος έρχεται στο σπίτι μας σε σύγχρονες και ασφαλείς συσκευασίες και σε 4 ξεχωριστές γεύσεις: χοιρινό, κοτόπουλο, ντονέρ και μεξικάνικο. Αυτό σημαίνει πως ακόμη κι αν οι καλεσμένοι έχουν διαφορετικές γευστικές «απαιτήσεις», υπάρχει κάτι για όλους, χωρίς πολλή προσπάθεια ή κούραση. 

 

Δοκιμάσαμε τον σπιτικό γύρο που φέρνει τις γεύσεις του street food στο σπίτι μας

 

Το μόνο που χρειάστηκε να κάνουμε ήταν να ζεστάνουμε τον γύρο στο φούρνο, στο τηγάνι ή στο microwave και να τον απολαύσουμε εκείνη τη στιγμή, με τη συνοδεία όλων των παραδοσιακών υλικών που τον συνοδεύουν, ξέροντας πως απολαμβάνουμε φρέσκο γύρο, νόστιμο και βραβευμένο για την ποιότητά του. Οπότε, γεμίσαμε τα πιάτα με πίτες, σως και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά - και είναι περιττό να πούμε ότι όλα εξαφανίστηκαν στη στιγμή, με πρώτο τον γύρο, φυσικά.

 

Η Φάρμα Μητσόπουλος μεταφέρει όλη την απόλαυση, την ευκολία και την “ανέμελη” αίσθηση του street food που τόσο αγαπάμε, στο σπίτι μας. Οι καλοκαιρινές βραδιές στο μπαλκόνι γίνονται ακόμα καλύτερες, χωρίς καμία κούραση, μαγειρέματα ή τεράστιες online παραγγελίες, παρά μόνο με προσεγμένη γεύση και αγνά υλικά, που δεν τους λείπει τίποτα από νοστιμιά και αυθεντική γαστρονομική ταυτότητα.

 

Δοκιμάσαμε τον σπιτικό γύρο που φέρνει τις γεύσεις του street food στο σπίτι μας

 

Φέτος το καλοκαίρι, το μπαλκόνι του σπιτιού μας γίνεται ο «απόλυτος» καλοκαιρινός προορισμός - για όσο βρισκόμαστε στην πόλη τουλάχιστον - και οι βραδιές με τους φίλους γίνονται ακόμα πιο γευστικές και απολαυστικές - και γι' αυτό συγκεκριμένα, έχει φροντίσει η Φάρμα Μητσόπουλος.

 

 

Μάθετε περισσότερα για τον γύρο και τα προϊόντα της Φάρμας Μητσόπουλος εδώ και ακολουθήστε τους στο Instagram.

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ