Τα μουτζουρωμένα χείλη είναι in και ο τρόπος να τα κάνεις, ένας!

Τα μουτζουρωμένα χείλη είναι in και ο τρόπος να τα κάνεις, ένας!

Μήπως ζηλεύεις κάθε φορά που βλέπεις μια γυναίκα να φοράει κόκκινο κραγιόν; Είναι αλήθεια! Όσο όμορφα κι αν φαίνονται τα έντονα χρώματα στα χείλη, άλλο τόσο μπορούν να είναι και τρομακτικά. Ιδίως αν το καθημερινό σου μακιγιάζ αποτελείται από λίγο concealer, λίγη μάσκαρα και lip balm.

 

Για σένα, λοιπόν, που αγαπάς το λιτό, εύκολο μακιγιάζ και νιώθεις θαυμασμό αλλά και φόβο μπροστά στα έντονα κραγιόν, η τάση που θέλει τα χείλη "μουτζουρωμένα" είναι ό,τι καλύτερο! Έχεις παρατηρήσει πώς γίνεται ένα έντονο κραγιόν κάποιες ώρες μετά τη εφαρμογή του; Το αυστηρό περίγραμμα μαλακώνει και το χρώμα μοιάζει πιο διάφανο και απαλό. Ε αυτό το "μουτζουρωμένο" look το είδαμε εκτενώς στα catwalks για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019 αν και κάτι μας λέει πως θα φορεθεί πολύ πριν καν μπει η άνοιξη.

 

Για να το κάνεις σωστά δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα

 

1

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου ταμπόναρε ένα έντονο κραγιόν στα χείλη σου.

 

2

Με τον ίδιο τρόπο βάψε το κέντρο του κάτω χείλους σου, χρησιμοποιώντας μία ελαφρώς διαφορετική απόχρωση. Ταμπόναρε μέχρι οι δύο αποχρώσεις να ενωθούν εντελώς.

 

3

Με ένα καθαρό πινέλο και με παλινδρομικές κινήσεις μαλάκωσε το περίγραμμα του κραγιόν. Το αποτέλεσμα είναι απαλά χείλη, με φυσική και γεμάτη όψη. Επίσης, αυτός είναι και ένας τέλειος τρόπος να κάνεις τα χείλη σου να μοιάζουν μεγαλύτερα χωρίς να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ