Η νέα γεωμετρiα της ομορφιάς στηρiζεται στα τριτημόρια

Η νέα γεωμετρiα της ομορφιάς στηρiζεται στα τριτημόρια

Η καινοτομία της σειράς «Dr. Age» αντιμετωπίζει συγκεκριμένα προβλήματα και ανάγκες του δέρματος με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα ενός πλαστικού χειρουργού, ανάλογα με την περιοχή του προσώπου στο οποίο εντοπίζονται.

ADVERTORIAL

 

Εμπνευσμένη από τις ιατρικές θεραπείες ομορφιάς όπου ο εξειδικευμένος επιστήμονας στοχεύει σε συγκεκριμένο σημείο, η νέα εποχή στα πιο σοφιστικέ καλλυντικά για εξατομικευμένη αντιμετώπιση των αισθητικών προβλημάτων θέλει τον χωρισμό του προσώπου σε τρεις περιοχές ή ζώνες, τρία τριτημόρια, καθένα από τα οποία χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης. Ο όρος αυτός μάς μεταφέρει στη νέα εποχή της φροντίδας του προσώπου, όπου κάθε κομμάτι του παζλ μπαίνει στη θέση του.

 

Η γεωμετρία στην καθημερινή φροντίδα ομορφιάς

Ακολουθώντας την τάση για ανάπτυξη προϊόντων που εμπνέονται από την αισθητική ιατρική και προσφέρουν εξειδικευμένη περιποίηση, η Dr.Age πρωτοπορεί, με τη δημιουργία καλλυντικών και πρωτοκόλλων αντιγήρανσης βάσει μιας νέας γεωγραφίας του προσώπου. Όπως οι πλαστικοί χειρουργοί και οι δερματολόγοι, έτσι και τα προϊόντα της Dr.Age ακολουθούν τον κανόνα των τριτημορίων, χωρίζοντας το πρόσωπο σε τρεις διαφορετικές ανατομικές περιοχές, καθεμία με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάγκες. Η εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας στη σειρά περιποίησης της Dr.Age οδήγησε στη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων, τα οποία, σε συνδυασμό με νέα, ενεργά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις, προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Γι’ αυτήν τη σειρά η Dr.Age έχει λάβει δικαιώματα πατέντας, προσφέροντας διαφορετικές προτάσεις για κάθε τριτημόριο, με εξατομικευμένα πρωτόκολλα ομορφιάς.

 

Δύο κατηγορίες καλλυντικών για τέλειο αποτέλεσμα 

Η Dr.Age χωρίζει τα προϊόντα της σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα που αφορούν χωριστά κάθε τριτημόριο, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει προϊόντα που αφορούν όλο το πρόσωπο.

 

«Οι πλαστικοί χειρουργοί χωρίζουμε το πρόσωπο σε τριτημόρια, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε πιο στοχευμένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ασθενής στις διαφορετικές περιοχές του προσώπου», εξηγεί ο δρ. Νίκος Μεταξωτός, πλαστικός χειρουργός, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. «Η Dr.Age είναι ένα καινοτόμο brand στην υπηρεσία της υγείας και της νεανικότητας του δέρματος του προσώπου. Τα προϊόντα και τα πρωτόκολλα που προτείνει έχουν σχεδιαστεί με το σκεπτικό ότι κάθε περιοχή αντιμετωπίζεται με υπερ-στοχευμένα προϊόντα». 

 

Η εξειδίκευση των καλλυντικών, που στοχεύουν στην προσέγγιση κάθε τριτημορίου του προσώπου χωριστά με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα ενός πλαστικού χειρουργού, αποτελεί μία νέα τάση στον χώρο της ομορφιάς. 

 

«Η Dr.Age προτείνει μια ανατρεπτική προσέγγιση, δημιουργώντας καλλυντικά και πρωτόκολλα αντιγήρανσης σύμφωνα με ένα νέο κριτήριο, την περιοχή του προσώπου που παρουσιάζει το πιο έντονο πρόβλημα γήρανσης», επισημαίνει η Αμερικανίδα beauty guru Wendy Lewis.

 

Καλλυντικά που προσφέρουν αποτελέσματα «χειρουργικής» ακρίβειας

«Για το ανώτερο τριτημόριο του προσώπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν νευρορυθμιστές (τοξίνες), για το μεσαίο τριτημόριο δερματικά εμφυτεύματα (fillers) και για το κατώτερο μορφές τεχνολογίας που βασίζονται στην ενέργεια ή χειρουργικές επεμβάσεις lifting», αναφέρει η πλαστική χειρουργός Dr. Angelica Kavouni-Ion, με έδρα το Λονδίνο.

 

Την αποκλειστική διάθεση των καλλυντικών προϊόντων της σειράς Dr.Age στην Ελλάδα έχει αναλάβει η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας Φαρμασέρβ, θέλοντας, μέσα από αυτήν τη συνεργασία, να ενισχύσει την παρουσία της και στον τομέα της ομορφιάς.

 

Η Φαρμασέρβ, με εμπειρία τριάντα και πλέον ετών, είναι υπεύθυνη για όλα τα προϊόντα ομορφιάς της Dr.Age στην Ελλάδα, τα οποία διατίθενται online στο www.doctor-age.com, στο concept store The Wonder Room και μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων γιατρών, πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων, και χώρων που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής αισθητικής ιατρικής.

 

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ