Hair Advanced Formulation: Και πιάστε τη ζωή από τα…μαλλιά!

Hair Advanced Formulation από τη Sky Premium Life ® : Η σοφία και η δύναμη των συστατικών της φύσης κλεισμένες σε ένα μπουκάλι

Μια προσεκτικά σχεδιασμένη φόρμουλα, υψηλής διατροφικής αξίας, που υποστηρίζει την ενδυνάμωση, τη λαμπερή και υγιή όψη των μαλλιών.

ADVERTORIAL

Τα μαλλιά μας είναι η δύναμή μας. Χαρακτηριστικό ομορφιάς, σύμβολο υγείας για γυναίκες και άνδρες, και για το λόγο αυτό, οφείλουμε να τα φροντίζουμε και να τα περιποιούμαστε εντατικά και ευλαβικά. Είναι φυσιολογικό και καθόλου ανησυχητικό, το να διαπιστώνουμε μια κάποια απώλεια μαλλιών κατά τη διάρκεια του καθημερινού βουρτσίσματος. Ο κύκλος ζωής της τρίχας διαρκεί περίπου 2-7 έτη, με 3 επιμέρους φάσεις (αναγενή, καταγενή και τελογενή), και έχει ως αποτέλεσμα, να χάνουμε 50-100 τρίχες ημερησίως, οι οποίες όμως αντικαθίστανται από καινούριες.

 

Τί γίνεται όμως στην περίπτωση που η απώλεια αυτή καταλήγει να είναι εντονότερη και να κρατάει μεγαλύτερο διάστημα από το αναμενόμενο; Τότε, πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο της τριχόπτωσης και να προχωρήσουμε άμεσα σε όλα τα απαραίτητα βήματα.

 

Αρχικά, θα πρέπει να διερευνήσουμε την βασική πηγή αυτής της κατάστασης, που μπορεί να οφείλεται σε φτωχή ή λάθος διατροφή, σε εποχικούς παράγοντες (εμφανίζονται 2 φορές μέσα στο χρόνο: άνοιξη και φθινόπωρο), σε έλλειψη σιδήρου, ορμονικές διαταραχές, άγχος-στρες, παθολογικούς ή κληρονομικούς παράγοντες που χρίζουν εντατικότερης μελέτης, κλπ. Κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ο ήλιος, η θάλασσα και το αλάτι ταλαιπωρούν τα μαλλιά, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται σκληρά στις άκρες, αφυδατωμένα, θαμπά και ατίθασα. Έτσι, τους φθινοπωρινούς μήνες, πιθανότατα να αντιμετωπίσουμε μια σχετική απώλεια.

 

 

Πέρα λοιπόν από το να λάβουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα αντιμετώπισης των πιο πάνω παραγόντων, είναι σημαντικό να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, που θα ενισχύσει την καλή υγεία του τριχωτού της κεφαλής μας, θα επαναφέρει τη χαμένη αυτοπεποίθηση και την καλή μας διάθεση.

 

Στη φαρέτρα της Sky Premium Life®, θα βρείτε το συμπλήρωμα διατροφής Hair Advanced Formulation, μια προσεκτικά σχεδιασμένη φόρμουλα, υψηλής διατροφικής αξίας, που υποστηρίζει την ενδυνάμωση, τη λαμπερή και υγιή όψη των μαλλιών. Περιλαμβάνει 6 θρεπτικά συστατικά, κολλαγόνο τύπου ΙΙ, βιοτίνη, που είναι γνωστή και ως η βιταμίνη της ομορφιάς κι επιπλέον, περιέχει βιταμίνη C, ψευδάργυρο, σελήνιο και χαλκό, που δρουν συνεργιστικά για να ενισχύσουν τα μαλλιά και την υγιή τους εμφάνιση και υφή.

 

Hair Advanced Formulation: Και πιάστε τη ζωή από τα…μαλλιά!

 

Τα οφέλη όμως που προσφέρουν τα ευεργετικά συστατικά του Hair είναι πολλαπλά, με το συγκεκριμένο συμπλήρωμα να συμβάλλει επιπλέον στο φυσιολογικό χρωματισμό των μαλλιών, τη διατήρηση γερών νυχιών και λαμπερής επιδερμίδας, τον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου, απαραίτητο για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του δέρματος. Παράλληλα, το Hair Advanced Formulation, προσφέρει έντονη αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, αφού φροντίζει να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες.

 

Απολαύστε όλη τη σοφία και τη δύναμη των συστατικών της φύσης, καλά κλεισμένες σε ένα μπουκάλι. Γιατί ομορφιά είναι να είμαστε η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας -και μια πλούσια κόμη, ενισχύει με το παραπάνω αυτή την εικόνα.

 

 

Το Hair Advanced Formulation της Sky Premium Life θα το βρείτε στα φαρμακεία, σε ένα πανέμορφο γυάλινο μπουκάλι με 60 ταμπλέτες (αγωγή 2 μηνών).

 

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ