Spoil Me! Ο διαγωνισμός που... κακομαθαίνει εσένα και τους αγαπημένους σου!

Spoil Me! Ο διαγωνισμός που... κακομαθαίνει εσένα και τους αγαπημένους σου!

Κέρδισε μετρητά, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης από την κορυφαία εταιρεία Sarantis!

Τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης B.U., C-THRU, Denim, Antonio Banderas και Tesori d'Oriente κάνουν για ακόμη μία φορά τη διαφορά και μας προετοιμάζουν για την πιο συναρπαστική εορταστική σεζόν με μοναδικά σετ δώρων που έρχονται για να μας κακομάθουν! Με την αγορά ενός σετ δώρου των παραπάνω προϊόντων έχεις και εσύ τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχεις στον ξεχωριστό διαγωνισμό Spoil Me από την εταιρεία Sarantis και να κερδίσεις 1.000 ευρώ μετρητά!

 

Διάλεξε από τώρα τα πιο value-for-money δώρα για σένα και τους αγαπημένους σου μέσα από την πλούσια γκάμα της εταιρείας Sarantis και πάρε μέρος στον διαγωνισμό Spoil Me που φιλοδοξεί να σε... κακομάθει! Κάθε σετ δώρου, εκτός από υπέροχα προϊόντα περιλαμβάνει ένα ειδικά διαμορφωμένο κουπόνι με έναν τυχερό κωδικό. Στείλε τον κωδικό με SMS (M <κενό> τον κωδικό <κενό> και ονοματεπώνυμο στο 54335 με χρέωση €0,11 ανά μήνυμα) ή μπες στο microsite www.spoil-me.gr και δήλωσε συμμετοχή για να μπεις αυτόματα στην κλήρωση για πολλά μοναδικά δώρα.

 

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κερδίζει 1.000€ μετρητά, ενώ κάθε μήνα 10 νικητές κερδίζουν καλλυντικά προϊόντα Sarantis αξίας 50€. O διαγωνισμός Spoil Me έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί έως τις 31 Μαρτίου 2019!

 

Εσύ ακόμη να κακομάθεις τους αγαπημένους σου με ένα Spoil Me σετ δώρου και να μπεις στο διαγωνισμό;

 

Spoil Me! Ο διαγωνισμός που... κακομαθαίνει εσένα και τους αγαπημένους σου!

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ