ΟΛΥΜΠΟΣ freelact: Το δημοφιλές γάλα κυκλοφορεί σε συσκευασία Tetra Pak® με μη αποσπώμενο καπάκι

ΟΛΥΜΠΟΣ freelact: Το δημοφιλές γάλα κυκλοφορεί σε συσκευασία Tetra Pak® με μη αποσπώμενο καπάκι

Διάλεξε χάρτινες συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια για να συμβάλεις στη μείωση των απορριμμάτων από πλαστικά μίας χρήσης.

ADVERTORIAL

 

Το γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ freelact που συνδυάζει την εξαιρετική γεύση με όλα τα πολύτιμα συστατικά του γάλακτος, χωρίς τις ενοχλήσεις που προκαλεί η δυσανεξία στη λακτόζη, είναι τώρα διαθέσιμο σε συσκευασία Tetra Pak® με μη αποσπώμενο καπάκι που ανακυκλώνεται μαζί με τη συσκευασία.

 

ΟΛΥΜΠΟΣ freelact: Το δημοφιλές γάλα κυκλοφορεί σε συσκευασία Tetra Pak® με μη αποσπώμενο καπάκι

 

Γιατί να διαλέξεις χάρτινες συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι;

 

Επιλέγοντας τις χάρτινες συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια, συμβάλλεις στη  μείωση πλαστικών απορριμμάτων από πλαστικά μιας χρήσης, κατά περισσότερο από το μισό, αποφεύγοντας περιβαλλοντική ζημιά που διαφορετικά θα κόστιζε 22 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2030.  Με τις νέες συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια θα αποφευχθεί επίσης η εκπομπή 3,4 εκατομμυρίων τόνων ισοδύναμου CO2 έως το 2030 (πηγή European Commission: Single-use plastics: New EU rules to reduce marine litter). Από εδώ και στο εξής τα καπάκια του ΟΛΥΜΠΟΣ freelact μένουν πάνω στη συσκευασία!

 

 

Ανοίγεις, απολαμβάνεις, ανακυκλώνεις

 

Τα βήματα για να απολαύσεις το αγαπημένο σου ΟΛΥΜΠΟΣ freelact είναι απλά: Για να ανοίξεις τη συσκευασία, γυρίζεις το καπάκι αριστερόστροφα και στη συνέχεια το ανασηκώνεις. Σερβίρεις και για να κλείσεις το καπάκι, το πιέζεις προς τα κάτω μέχρι να ακούσεις το χαρακτηριστικό "κλικ". Στη συνέχεια, ανακυκλώνεις τις συσκευασίες με τα μη αποσπώμενα καπάκια στον κάδο ανακύκλωσης. Μέσω της ανακύκλωσης οι συσκευασίες σου θα μετατραπούν σε άλλα προϊόντα όπως γλάστρες, χαρτοπετσέτες και πολλά άλλα. Από εδώ και πέρα, τα καπάκια μένουν πάνω στις συσκευασίες και κάνουν τη διαφορά στο περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

 

Μάθετε περισσότερα εδώ.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ