Ευέλικτη εργασία με το κινητό γραφείο της Nissan
Ο Ιάπωνας φωτογράφος Χιρομίτσου Γιασούι απαθανατίζει το Moow.

Ευέλικτη εργασία με το κινητό γραφείο της Nissan

H ευέλικτη εργασία κερδίζει παντού έδαφος, γι' αυτό και η Nissan διαμόρφωσε ένα επαγγελματικό βανάκι NV200 σε γραφείο με έναν πλήρως λειτουργικό χώρο εργασίας, όπου και να αποφασίσετε να σταθμεύσετε.

Βρίσκεσαι στον δρόμο με το αυτοκίνητό σου και ξαφνικά προκύπτει μία επείγουσα δουλειά. Δεν πρόκειται για κάποιο απίθανο σενάριο, αλλά για κάτι που συμβαίνει ολοένα συχνότερα στην καθημερινότητά μας.

 

Ακόμη και αν έχεις μαζί σου τον φορητό υπολογιστή, είναι δύσκολο να πετύχεις ένα σημείο όπου θα μπορείς να δουλέψεις με ηρεμία και ασφάλεια. Ιδανικό θα ήταν βέβαια ένα γραφείο με άμεση πρόσβαση και διαθεσιμότητα για τέτοιες περιπτώσεις και –όπως φαίνεται– η Nissan έδωσε λύση στο πρόβλημα με μία πολύ πρωτότυπη κατασκευή.

 

Ευέλικτη εργασία με το κινητό γραφείο της Nissan
Για τη διαμόρφωση του εσωτερικού συνεργάστηκε η Nissan με μία ιαπωνική εταιρεία κατασκευής επίπλων.

 

Η γνωστή μάρκα αυτοκινήτων συνεργάστηκε με την ιαπωνική εταιρεία κατασκευής επίπλων Itoki Corporation και δημιούργησαν από κοινού έναν πλήρως λειτουργικό χώρο εργασίας, ο οποίος καλύπτει απόλυτα τέτοιες ανάγκες καθώς βασίζεται στο επαγγελματικό βανάκι Nissan NV200 και είναι κινητός.

 

Το τροχήλατο αυτό γραφείο ονομάζεται «Moow», όπως είναι ο ήχος της αγελάδας (στα ιαπωνικά ίσως;) και διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό για ιδανικές συνθήκες εργασίας, όπου επιλέξετε να σταματήσετε το όχημα.

 

Ευέλικτη εργασία με το κινητό γραφείο της Nissan
Ο Γιασούι απολαμβάνει τις ανέσεις του κινητού γραφείου του.

 

Το πρώτο Moow προσέφερε τις υπηρεσίες του στον επαγγελματία φωτογράφο Χιρομίτσου Γιασούι, ο οποίος το χρησιμοποίησε για φωτογραφίσεις πολλών θεμάτων για διαφορετικά έργα και έμεινε ενθουσιασμένος από τη συγκεκριμένη εμπειρία.

 

Όπως δήλωσε ο Γιασούι, το εσωτερικό λειτούργησε πολύ χαλαρωτικά και τον έκανε να νιώσει σαν να βρίσκεται στο κανονικό του γραφείο, με αποτέλεσμα να είναι παραγωγικότερος και να βγάλει ποιοτικότερη δουλειά. «Ήταν σαν να δουλεύω με τα πλεονεκτήματα του γραφείου μου στην εξοχή» υπογράμμισε ο έμπειρος φωτογράφος.

 

Το Moow προέκυψε ως αποτέλεσμα των νέων και μοναδικών τρόπων που αναζητά η Nissan για να επικοινωνήσει τα πλεονεκτήματα των οχημάτων της, παρέχοντας επιλογές τηλεργασίας σε ψηφιακούς νομάδες και όχι μόνο.

 

Η Nissan σκοπεύει να ξεκινήσει τις πωλήσεις του Moow στην Ιαπωνία εντός του τρέχοντος έτους, θεωρώντας ότι λείπει ένα τέτοιο έξυπνα διαμορφωμένο μοντέλο από την αγορά.

 

Δείτε το σχετικό video:

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ