Οι λίγοι άνθρωποι που δεν ήξεραν ποια είναι η Ellen DeGeneres άκουσαν το όνομα της στα προηγούμενα Όσκαρ με τo πολύ-selfie που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Twitter και κράσαρε την υπηρεσία αφήνοντας χιλιάδες χρήστες εκτός:

 

 

 

Το φαινόμενο Ellen δεν έχει προηγούμενο. Στο YouTube το κανάλι TheEllenShow έχει κατά μέσο όρο 100 εκατομμύρια views το μήνα και ως τώρα έχει συνολικά σχεδόν 3 δισεκατομμύρια, με 10 εκατομμύρια συνδρομητές. Στο Facebook η σελίδα της εκπομπής της έχει 16 εκατομμύρια likes και στο Twitter έχει 33.7 εκατομμύρια followers. Με λίγα λόγια, είναι η πιο δημοφιλής τηλεπερσόνα σε όρους "like".

 

 

 

Μετά από τόση επιτυχία αποφάσισε να περάσει στο επόμενο επίπεδο και να ανεξαρτητοποιηθεί από το YouTube. Το Ellentube είναι το νέο της σάιτ και app που έχει βίντεο σχετικά με την εκπομπή της με συμμετοχές των τηλεθεατών. Το σάιτ, εκτός από αποσπάσματα της εκπομπής, έχει κατηγορίες που κάνουν θραύση στο ίντερνετ όπως «γάτες», «παιδιά», «ζώα», «χιούμορ» και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανεβάσουν το δικό τους βίντεο.

 

«Αυτό που το κάνει διαφορετικό από όλα τα άλλα είναι ότι αν κατά λάθος πληκτρολογήσεις λάθος λέξη, δεν θα πέσεις πάνω σε κάτι που είναι κακό ή επιθετικό ή κάτι τέτοιο», είπε η Ellen. «Ξέρετε ότι αυτό συμβαίνει. Όλα στο σάιτ είναι διασκεδαστικά, και δεν υπάρχει τίποτα μοχθηρό. Και αν κάποιος έχει κάποιο καλό βίντεο, θα ήθελα πολύ να το δω.»

 

Το κανάλι της Ellen στο YouTube με αποσπάσματα της εκπομπής θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά το Ellentube θα έχει αυτά και ακόμη περισσότερα.

 

Δείτε πώς έκοψε το αίμα του Τζέικ Τζίλενχαλ μια μέρα πριν το Halloween: