1.1.1970 CREPA CREPA ΓΛΥΦΑΔΑ 1.1.1970 Πολλές επιλογές από αλμυρές και γλυκές κρέπες με πολλά υλικά για να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε την αγαπημένη σας.
1.1.1970 EL CATRIN 1.1.1970 Πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις της Λατινικής Αμερικής, με έμφαση στη μεξικάνικη και κυρίως την Tex-Mex κουζίνα, προτείνει το νέο εστιατόριο του Ανδρέα Δούκα και του Παναγιώτη Λεκάκου. Στο μενού, που έχει επιμεληθεί ο σεφ Στέφανος Στεφανίδης του Big Kahuna, φιγουράρουν οι «συνήθεις ύποπτοι»: tacos, nachos, fajitas, chimichangas αλλά και το «μεγαλύτερο burrito της Ελλάδας» με 4 διαφορετικά είδη κρέατος σιγομαγειρεμένα σε μαύρη μπίρα το οποίο χορταίνει έξι άτομα. Στον χώρο κυριαρχούν murals με αναφορές στα σύμβολα και τα χρώματα της μεξικάνικης λαϊκής τέχνης ενώ από τα cocktails του μπαρ ξεχωρίζουν οι μαργαρίτες με καπνιστό αλάτι.
1.1.1970 AL DENTE 1.1.1970 Σε έναν χώρο που μοιάζει να έχει βγει κατευθείαν από το Χόλιγουντ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυθεντική ιταλική πίτσα, μοναδικές ιταλικές γεύσεις και διαφορετικά, δημιουργικά πιάτα τα οποία ετοιμάζουν οι ταλαντούχοι σεφ Αλέκος Γαμπιεράκης και Γιάννης Καβούκης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το μιλφέιγ με καπνιστό σολομό και μπρικ σολομού, το οσομπούκο από τη συνταγή της γνωστής σεφ από την Ιταλία Mamma Rosa και, για επιδόρπιο, το απολαυστικό σουφλέ πορτοκάλι.
1.1.1970 WYNWOOD 1.1.1970 Το Miami Beach, και πιο συγκεκριμένα η περιοχή με τους καλλιτέχνες, το Wynwood, που φημίζεται για τα εντυπωσιακά γκραφίτι, πυροδότησε την ιδέα για τη δημιουργία του χώρου. Εδώ θα βρεις εξωτικά πιάτα και άρωμα από Μαϊάμι. Το μενού πατάει στην αμερικανική φιλοσοφία, με προτάσεις από κοτομπουκιές μέχρι μπέργκερ, αλλά και επιλογές με superfoods.
1.1.1970 ΣΑΡΔΕΛΑΚΙ 1.1.1970 Ξεκάθαρες γεύσεις, άρτια παρασκευασμένες και σε προσιτές τιμές. Πανδαισία θαλασσινών γεύσεων που συνοδεύονται με τσίπουρο και ούζο, εκλεκτά αποστάγματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
1.1.1970 MOOUU 1.1.1970 Δίπλα στο γνωστό Σαρδελάκι της Γλυφάδας, το Mοοuu ανήκει στην ίδια δημιουργική ομάδα με το πετυχημένο ψαροεστιατόριο. Η κουζίνα του είναι ανοιχτή, με τον σεφ Δημήτρη Στρατή ενορχηστρωτή να ψήνει με ακρίβεια Rib Eye και πικάνιες. Το μενού του, κάθε άλλο παρά φλύαρο, σε συστήνει σε εκλεκτά κρέατα που προέρχονται από αμερικανικές και ιρλανδέζικες φάρμες. Στα συν οι πολύ προσιτές τιμές του.
1.1.1970 SOLETO 1.1.1970 H διακόσμηση του Soleto συνδυάζει βιομηχανικά στοιχεία, πινελιές αστικού σπιτιού, μεγάλη μπάρα και ανοιχτή κουζίνα. Εδώ θα βρεις καφέ, πρωινό και bruch στην αρχή της ημέρας, ενώ το βράδυ το εστιατόριο σερβίρει φαγητό με άρωμα ιταλικής τρατορίας. Η λίστα με κοκτέιλ και μπίρες είναι πλούσια, αλλά οι φίλοι του κρασιού δεν θα μείνουν ανικανοποίητοι, καθώς υπάρχουν περισσότερες από 20 ετικέτες και προσωπικό πολυπληθές, ευγενικό και ενημερωμένο που σε βοηθά στην επιλογή.
1.1.1970 SOUK 1.1.1970 Το όνομά του σημαίνει αγορά, γεγονός που μαρτυρά ότι αυτό το Street Food Market είναι ένα πραγματικό ταξίδι σε όλες τις γεύσεις του κόσμου. Πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα από άποψη χώρου, ποιότητας και ποικιλίας, στο Souk μπορείτε να απολαύσετε από παραδοσιακές λιβανέζικες συνταγές μέχρι original σούσι, λαχταριστή πάστα, ζουμερά μπέργκερ και τρυφερά Νew York steaks. Μπορείτε να συνοδεύσετε κάθε γεύμα σας με κρασιά από μια μεγάλη και επιλεγμένη λίστα ετικετών καθώς και με τις γλυκές προτάσεις του σεφ, και όλα αυτά σε δελεαστικές τιμές. Τον μοναδικό χώρο του Souk θα τον βρείτε ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και με υπηρεσίες delivery μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.
1.1.1970 UBU 1.1.1970 Tο Ubu είναι μέρος ενός δισυπόστατου εστιατορίου, του Pere Ubu. Στο μενού, επιμελημένο από τον Κώστα Τσίγκα και υλοποιημένο από τον Νίκο Βλαχάκη, βρείτε χυμούς, επιλογές χωρίς γλουτένη αλλά και γάστρες στον πετρόφουρνο.
1.1.1970 BLENDR 1.1.1970 Απίθανοι φυσικοί χυμοί, γεύσεις, μόδα και cocktails μπαίνουν στο μπλέντερ! Το Blendr – all day fun concept έρχεται στη Γλυφάδα. Στο μεγαλύτερο μαγαζί της Γλυφάδας και σε έναν υπέροχο κήπο, το BlendR αναμειγνύει τα top συστατικά για τη διασκέδασή σου. Η μουσική και τα blenders των Juicers χτυπούν δυνατά από το πρωί για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με απίστευτους δροσιστικούς και αυστηρά φυσικούς χυμούς, healthy γεύσεις και πολύ happy ενέργεια, μέχρι να έρθει το βράδυ και να περάσεις στο δεύτερο bar του κήπου, εκεί που οι Boozers δημιουργούν τα καλύτερα cocktails ή mocktails της πόλης.
1.1.1970 HOLY CHICKEN 1.1.1970 Το Holy chicken εξειδικεύεται στο κοτόπουλο έχοντας ως γνώμονα τη χρήση άριστων υλικών.