1.1.1970 ΜΠΑΡΑΛΛΟΥ 1.1.1970 Διαφορετικός χώρος, με ψαγμένο ύφος και πολύ ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από περίπου 40 διαφορετικά είδη μπίρας, κρασί, αλλά και χύμα οινόμελο και ρακόμελο. Τα ποτά του συνοδεύονται ιδανικά με ποικιλίες από τάπας και ορεκτικά. Παίζει από funk σουίνγκ μέχρι ροκ και τζαζ ήχους. Έχει και τραπεζάκια έξω.
1.1.1970 ΑΛΟΜΑ 1.1.1970 Γενική Είσοδος: 8,50€ Μειωμένο (Άνω των 65, Άνεργοι): 7,50€ Τετάρτη: Γενική Είσοδος 6,00€ Κάθε Τετάρτη: Μειωμένο εισιτήριο 5,00€
1.1.1970 ΤΣΟΥΖΕΡΙ 1.1.1970 Μεζεδοπωλείο της Αργυρούπολης, που άνοιξαν οι αδελφοί Γιώργος και Πάνος Παυλάκη μετά το επιτυχημένο εγχείρημα του Σούμα Κολοκύθι. Στην κουζίνα του μαγαζιού μαγειρεύει ο Πέτρος Κεφάλας, που έχει δώσει πολύ καλά δείγματα από τη θητεία του στο Cinco. Ο χώρος είναι χαλαρός, άνετος, με βιομηχανικής αισθητικής διακόσμηση, άφθονο ξύλο και κουζίνα ανοιχτή σε πρώτο πλάνο. Το μενού, έξυπνα στημένο, ακολουθεί τη φιλοσοφία του χώρου: λίγες προτάσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, πίτες, αλοιφές με θαλασσινά, μικρά και μεγάλα πιάτα, σαλάτες και θαλασσινά.
1.1.1970 THE SAINT KITCHEN 1.1.1970 Ένα burger house με επιρροές από την Αυστραλία και την Αμερική και όμορφο, περιβάλλον με μινιμαλιστικό design. Δοκίμασε οπωσδήποτε το The Saint Burger με μαύρο ψωμάκι μπριός, ροζ μαγιονέζα, μπέικον και καραμελωμένα κρεμμύδια.
1.1.1970 ΠΟΣΤΑΛΙ 1.1.1970 Tραπεζάκια έξω με λαδόκολλα, δέντρα ολόγυρα και απρόσκοπτη θέα στον έναστρο ουρανό. Μεζέδες θαλασσινοί αλλά και στεριανοί. Ξεχωρίσαμε τη μελιτζανοσαλάτα, το μαστιχωτό ψητό χταποδάκι, τα κρασάτα μύδια, τους σκυριανούς ντοματοκεφτέδες, τις φιλεταρισμένες σαρδέλες στη σχάρα και τις φρέσκες κατσούλες.
1.1.1970 ΑΙΦΝΗΣ 1.1.1970 Μικρός, φιλόξενος χώρος με καλλιτεχνική διακόσμηση. Στη κουζίνα, ο Χάρης και η Φώφη (ζευγάρι και στη ζωή) ετοιμάζουν σπιτικό φαγητό με αρκετές δόσεις δημιουργικότητας. Από τις επιλογές του μενού ξεχωρίζουν το σαγανάκι τυρί, αυγό μάτι και σουτζούκι και το κοτόπουλο με άγριο ρύζι και αγκινάρες.
1.1.1970 MASTELLO 1.1.1970 Mεταγραφή του επιτυχημένου ομώνυμου μεζεδοπωλείου που επί σειρά ετών διακρίνεται για το θαλασσινό του ρεπερτόριο στο Μπατσί της Άνδρου. Το μενού του Mastello κρατάει ισορροπίες ανάμεσα στις παραδοσιακές ψαροφαγικές προσεγγίσεις και τη σύγχρονη, δημιουργική εκδοχή τους. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα προϊόντα της Άνδρου, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το ντελικατέσεν που διαθέτει το μαγαζί.
1.1.1970 WINE GALLERY 1.1.1970 Ανοιχτά από τις 14:30 ως κάβα και από τις 20:30 ως wine bar. Διοργανώνει και live. Κλειστά την Κυριακή.
1.1.1970 BILL & HARRYS 1.1.1970 Το Bill & Harrys βρίσκεται σε μια μονοκατοικία με κήπο. Στο χώρο εντυπωσιάζουν τα μοναστηριακά τραπέζια φτιαγμένα από κορμό δέντρου και τα καλάθια φωτιστικά, τα μπρούτζινα φανάρια, το μανουάλι σε μια γωνιά και το άφθονο πράσινο. Το μενού ακολουθεί την φιλοσοφία της ιταλικής κουζίνας: antipasti, insalate, pasta tera, pasta mare, τρία risotti, λίγες προτάσεις σε κρέατα και ψάρια και πίτσες. Δοκιμάστε το κλασσικό carpaccio με τις λεπτοκομμένες φέτες από φιλέτο μοσχαριού με τραγανά φύλλα ρόκας, φλοίδες παρμεζάνα και λίγες σταγόνες λεμόνι και ελαιόλαδο.
1.1.1970 ΑΛΛΗ ΣΚΑΛΑ 1.1.1970 Σε έναν χώρο που αποπνέει άρωμα άλλης εποχής ο σεφ Γρηγόρης Καραγιάννης, με μαγειρική διαδρομή στο πλευρό του σεφ Μιχάλη Ντουνέτα, δίνει έμφαση στην εντοπιότητα και στη φρεσκάδα της πρώτης ύλης. Το μενού είναι εστιασμένο στο κρέας και οινική λίστα καλοστημένη. Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.
1.1.1970 HEALTHY KITCHEN 1.1.1970 H κουζίνα του Healthy Kitchen προσφέρει μια σειρά από επιλογές όπου ισορροπούν η νοστιμιά, η ποιότητα και η διατροφική αξία. Εκτός από τα healthy πιάτα, όπως τα μοσχαρίσια μπιφτέκια, το burger, το αρωματικό ρύζι και τις σαλάτες, τη δική τους ξεχωριστή θέση κατέχουν και οι μπάρες, τα brownies και τα muffins που καθημερινά παρουσιάζονται στη βιτρίνα της ανοιχτής κουζίνας.