ΥΛΙΚΑ

  • ½ κ. συκωταριά κατσικίσια ή αρνίσια
  • 2 κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα
  • 4 αυγά
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε τη συκωταριά σε μέτρια κομμάτια, τα αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε.
  2. Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε τη συκωταριά, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  3. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 5 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά.
  5. Αφαιρούμε προσεχτικά το ελαιόλαδο από το τηγάνι, προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε απαλά.
  6. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
  7. Σερβίρουμε αμέσως και γαρνίρουμε με πιπέρι.

Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο εστιατόριο "Ω! Χαμός" στη Μήλο.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα