«Οι Έλληνες μισούν τους ξένους»

«Οι Έλληνες μισούν τους ξένους» Facebook Twitter
4

«Τα κίνητρά μου ήταν πολιτικά. Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα... Επιθυμώ η κακοποίησή μου να ευαισθητοποιήσει τις συνειδήσεις των πολιτών»
Ένας εκ των συλληφθέντων για τη ληστεία στην Κοζάνη, ο Ν. Ρωμανός, για την κακοποίησή του που θα γεννήσει κι άλλο μίσος.

«Οι Έλληνες μισούν τους ξένους» Facebook Twitter


«Είναι δυνατόν εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι γεμάτοι φαγητό να παρακολουθούν αδιάφοροι το θέαμα λίγων εκατομμυρίων Ελλήνων στο όριο της φτώχειας; Και επαναλαμβάνω: τι είδος Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αυτό;»
Ο Ιταλός ιστορικός Ερνέστο Γκάλι Ντέλα Λότζια απορεί και αναρωτιέται για μια Ευρώπη που χτίστηκε για τους πολλούς κι έμεινε στους λίγους.

«Οι Έλληνες μισούν τους ξένους» Facebook Twitter


«Αφήσαμε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν. Διερωτήθηκα πολλές φορές γιατί να αντιμετωπίζουμε τις τράπεζες σαν να είναι οι "Άγιοι Τόποι" της οικονομίας. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τις τράπεζες από άλλες επιχειρήσεις;»
Η Ισλανδία ξεμπέρδεψε νωρίς και ο Πρόεδρός της Όλαφουρ Γκρίμσον περιγράφει μια πτυχή του ισλανδικού δρόμου.

«Οι Έλληνες μισούν τους ξένους» Facebook Twitter


«Οι  Έλληνες μισούν τους ξένους»
Η αλήθεια γυμνή. Μετανάστης περιγράφει στον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νιλς Μουίζνιεκς τον ψυχισμό των Ελλήνων και την ένοχη απάθεια των οργάνων.

«Οι Έλληνες μισούν τους ξένους» Facebook Twitter


«Για το ό,τι οι Έλληνες άντεξαν μέχρι τώρα ήδη τους αξίζει σχεδόν το βραβείο Νόμπελ»
Τουλάχιστον υπάρχει και από κάπου μια αναγνώριση. Ο γνωστός χρηματιστής Χάϊκο Τίμε, έκπληκτος που το πειραματόζωο ζει, παρότι δεν αντιδρά.

«Οι Έλληνες μισούν τους ξένους» Facebook Twitter


«Για ιερόδουλες ή αναρχικούς δίνουν τις φωτογραφίες. Για τον βομβιστή της Σπάρτης και τον ρατσιστή φονιά του Πακιστανού γιατί δεν δίνουν τις φωτογραφίες;»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, που tweetάρει απορίες λες και δεν καταλαβαίνει.


«Θα επισκεφτώ προσεχώς την Ελλάδα, όπου το 40% των ανθρώπων καπνίζει. Είναι ένας παράγοντας κόστους, για τον οποίο πρέπει να μιλήσουμε. Το κάπνισμα μειώνει την παραγωγικότητα: αυτό τιμωρεί την οικονομία»
Το πειραματόζωο κάνει και τσιγάρο. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Υγεία Τόνιο Μποργκ αγανακτισμένος, όχι γιατί μας νοιάζεται αλλά επειδή χαλάμε το σφιχτό πρόγραμμα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Γιατί ρε γκαρντάσι?Με ξες και από χθες?Αν γενικεύσω εγώ όμως,τότε είμαι φασίστας,τέσπα.Τα όργανα είναι απαθή γενικώς,όχι μόνο για τους μετανάστες.Θα έλεγε μάλιστα ότι είναι και άκρως επιθετικά ως προς όποιον Ελληνα διεκδικεί κάτι.
"Είναι ένας παράγοντας κόστους, για τον οποίο πρέπει να μιλήσουμε" άσε μας ΚΟΥΚΛΙΤΣΕ μου!!! σε λίγο μήπως να μην χέζουμε για να μην ξοδεύουμε κωλόχαρτο;