— Μίλησέ μας για το concept του Street Outdoors.

Το Street Outdoors είναι ένα DIY day party που γίνεται κυρίως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ξεκίνησε ως ένας δημιουργικός προβληματισμός σχετικά με την απουσία ημερήσιων πάρτι σε μια χώρα που διαθέτει ήλιο, ήπιο κλίμα, πολύ καλούςς DJs και ανθρώπους που αγαπούν τη διασκέδαση. Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός event με χαλαρό κλίμα και χωρίς διακρίσεις, καλή μουσική, ποτά και ενίοτε φαγητά. Ασφαλώς η μουσική είναι το κυριότερο, και στόχος μας είναι να κοιτάμε στο μέλλον και να προσκαλούμε DJs που, κατά τη γνώμη μας, θα έχουν λαμπρό μέλλον.


— Ποιο είναι το πιο «περίεργο» μέρος όπου έχετε παίξει;

Περίεργο δεν ξέρω, αλλά για μένα ήταν πολύ «ιδιαίτερο» το set της Κυριακής 15/5 στη Θεσσαλονίκη, με θέα τη θάλασσα, το αστικό τοπίο και χιλιάδες ανθρώπους να χορεύουν με δυνατό αέρα και βροχή.

 

Jiles John
Jiles John


— Πώς καταφέρνετε να μαζεύετε τόσο κόσμο σε κάθε πάρτι σας;

Νομίζω πως είναι συνδυασμός δουλειάς ετών και καλής μουσικής. Επίσης, διοργανώνουμε ένα από τα λίγα, αν όχι το μοναδικό day party στην Ελλάδα και, απ' ό,τι φαίνεται, αρέσει στον κόσμο να χορεύει μέρα.


— Πείτε μας πέντε κομμάτια που δεν θα λείψουν από το set σας.

Σίγουρα δεν τα παίζoυμε όλα στο ίδιο set, αλλά αυτά είναι 5 αγαπημένα:
I. Tim Maia - «Acenda o farol»
II. Cheaps - «Moliendo Café»
III. Nenad Markovic - «Weather Vibes»
IV. Geena - «Tone Loc»
V. Kenny Jammin' Jason - «Can U Dance»


— Tι διαφορετικό θα δούμε στο Μπελ Ρέι;

Στο Μπελ Ρέι παρουσιάζουμε τον AND.ID και το event «An evening at Isalos», φόρο στον «Isalo», το κλασικό spot της Θεσσαλονίκης, που αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη house κουλτούρα της Ελλάδας. Αυτό το event αποτελεί και την επιστροφή του AND.ID στην Αθήνα έπειτα από χρόνια, ενός από τους πλέον πετυχημένους Έλληνες DJs και παραγωγούς που τα τελευταία χρόνια μένει στο Βερολίνο. Έχει συμμετάσχει στη Red Bull Music Academy το 2003, έχει κυκλοφορίες σε Ware Records, Mobilee και 2020 Vision, έχει κάνει ηλεκτρονικά live, ένα τζαζ πρότζεκτ με τον τίτλο «AND.ID & BAND» αλλά και το collaboration Anthropous Anonymous. Κάτι διαφορετικό που είναι και σημαντικό είναι το μικρότερο line up και τα μεγαλύτερα sets για τον κάθε DJ. Σκοπός μας αυτήν τη φορά είναι να παρουσιάσουμε ένα μεγάλο εύρος μουσικών και ένα μουσικό ταξίδι με στοιχεία από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της house και της disco.

 

 

 

Ιnfo:

22/5, 17:00, Μπελ Ρέι, Φαλήρου 88, Κουκάκι, είσοδος ελεύθερη