Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
 

Νέα Focus-Bari: H LIFO είναι μακράν το πιο διαβασμένο ελληνικό free press, με διπλάσια διαφορά από το επόμενο

Τόσο στην εγχώρια Focus- Bari όσο και στην διεθνή μέτρηση του REUTERS, η LIFO θεωρείται όχι μόνο το πιο δημοφιλές free brand, αλλά και μακράν το εγκυρότερο
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία αναγνωσιμοτήτων της νέας Focus-Bari, η LIFO εξακολουθεί να είναι το πιο ισχυρό FREE PRESS της Ελλάδας, με σχεδόν υπερδιπλάσια διαφορά από το επόμενο.

Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας, αισθητικής και καθημερινού πρωτογενούς περιεχομένου έχουν εξακοντίσει εδώ και χρόνια το αγαπημένο brand στις κορυφαίες θέσεις των ελληνικών media, τόσο στις μετρήσεις της Focus-Bari, όσο και στις μετρήσεις Google και REUTERS.

Eυχαριστούμε το κοινό που εκτιμά την σταθερή μας προσήλωση στη δημοσιογραφική ποιότητα και την καινοτομία -και βάζουμε τα δυνατά μας να γινόμαστε ολοένα καλύτεροι.

Eπίσης, κι ακόμη πιο σημαντικό, και φέτος η LIFO είναι το μοναδικό free press που συμπεριλαμβάνεται στα 15 πιο επιδραστικά ενημερωτικά media της Ελλάδας, σύμφωνα με την διεθνή μέτρηση του REUTERS, ισοβαθμώντας με την Καθημερινή και το Πρώτο Θέμα.  ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

 

 
 

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ FOCUS- BARI:

 
 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή