Πώς αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα τον θυμό και τα τραύματά μας; Πόση υποκρισία κρύβεται πίσω από τις τέλειες ζωές των τριαντάρηδων της σύγχρονης Αμερικής, πίσω από τα καλοστημένα προφίλ της κοινωνικής δικτύωσης; Τι καινούργιο έρχεται να προσθέσει μία ακόμα σειρά με Ασιατές Αμερικανούς; Τελικά, ευτελίζει ή αναδεικνύει το μαζικό μέσο της τηλεόρασης τα μεγάλα υπαρξιακά θέματα που ταλανίζουν την υψηλή λογοτεχνία και την τέχνη ανά τους αιώνες; 

 

Όλα ξεκινάνε όταν ο μπουχτισμένος Ντάνι, ένας νέος Αμερικανο-Κορεάτης ιδιοκτήτης μιας μικρής τεχνικής εταιρείας, δέχεται ένα επίμονο κορνάρισμα στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ από ένα λευκό πολυτελές SUV. Σε λίγα λεπτά εξελίσσεται μία λυσσαλέα καταδίωξη στους πολυσύχναστους δρόμους του Λος Άντζελες. Δεν ξέρει ότι το αυτοκίνητο το οδηγεί γυναίκα, αλλά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να μάθει για να εκδικηθεί.

 

Όταν ξαναβρεθεί με την αυτοδημιούργητη Έμι που ζει μια πλούσια ζωή στα ακριβά προάστια, θα προκληθεί μια σειρά εξωφρενικών και σουρεαλιστικών γεγονότων που θα αλλάξουν τις ζωές των δύο αλλά και όσων τους περιβάλλουν.

 

Η φρενήρης κωμωδία που σταδιακά αποκτά το προφίλ υπαρξιακού δράματος προβάλλεται εδώ και λίγες μέρες από το Netflix, είναι δημιουργία του Lee Sung Jin και αποτελείται από 10 επεισόδια. Στον ρόλο του Ντάνι ο πρωταγωνιστής του Minari, Danny Cho, και στον ρόλο της Έμι η stand-up κωμικός Ali Wong. Βeef δεν σημαίνει μόνο βοδινό κρέας αλλά και καυγάς μεταξύ φίλων.