Νεκροί και τραυματίες στον Καναδά από την έντονη κακοκαιρία - 900.000 νοικοκυριά στο σκοτάδι

Νεκροί και τραυματίες στον Καναδά από την έντονη κακοκαιρία - 900.000 νοικοκυριά στο σκοτάδι Facebook Twitter
0

Τέσσερις νεκροί είναι ο, έως τώρα, απολογισμός της φονικής κακοκαιρίας που πλήττει περιοχές του Καναδά.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν πως τέσσερα άτομα έχασαν τις ζωές τους στο ανατολικό τμήμα της χώρας, όπου εκδηλώθηκαν σφοδρές καταιγίδες.

Η αστυνομία του Οντάριο έκανε λόγο, μέσω Twitter, για τρεις νεκρούς και πολλούς τραυματίες εξαιτίας των ανοιξιάτικων καταιγίδων.

Ένας εξ αυτών σκοτώθηκε εξαιτίας πτώσης δέντρου στην κομητεία Μπραντ, νότια του Τορόντο. Στην ίδια περιοχή, μερικά λεπτά αργότερα, 70χρονη καταπλακώθηκε, επίσης, από δέντρο.

Βορειότερα, στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Οτάβα, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Πλεούμενο ανατράπηκε εξαιτίας καταιγίδας με αποτέλεσμα γυναίκα να πνιγεί στον ποταμό που χωρίζει την Οτάβα από το προάστιό της Γκατινό στο Κεμπέκ, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας της περιοχής που μετέδωσε το Radio-Canada.

Παράλληλα, σχεδόν 900.000 νοικοκυριά δεν είχαν ρεύμα χθες Σάββατο το βράδυ στον ανατολικό Καναδά, κάπου 340.000 στο Οντάριο και κάπου 535.000 στο Κεμπέκ, ενημέρωσαν δύο τοπικές επιχειρήσεις ηλεκτρισμού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM
CLOUDFLARE ΒΛΑΒΗ

Διεθνή / Cloudflare: Η εταιρεία επικαλείται «ασυνήθιστη υψηλή κίνηση» για το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Ειδικοί, μιλώντας για τη βλάβη στην Cloudflare, σημειώνουν ότι όταν ένας μόνο «κομβικός» πάροχος έχει πρόβλημα, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές διακοπές σε δεκάδες υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM