Μοναχικός 20άρης αγόρασε διαφημιστική πινακίδα για να βγει το πρώτο του ραντεβού

Μοναχικός 20άρης αγόρασε διαφημιστική πινακίδα για να βγει το πρώτο του ραντεβού Facebook Twitter
0

O 23χρονος Ed Chapman από το Λιντς αποφάσισε να κυνηγήσει τον έρωτα με τον πιο παράδοξο τρόπο. Αγόρασε διαφημιστική πινακίδα σε λεωφόρο. 

Δεν είχε βγει ποτέ του ραντεβού και αφού δεν απέδωσαν οι πιο συμβατικοί τρόποι αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για δραστικά μέτρα.

Η πελώρια φωτογραφία του με το σλόγκαν «Βγες ραντεβού μαζί μου» βρίσκεται σε κεντρική λεωφόρο του Λιντς και από τα πρώτα αποτελέσματα φαίνεται ότι πέτυχε τον σκοπό του.

Γυναίκες από 18 έως και 48 ετών έχουν επικοινωνήσει μαζί του, εκφράζοντας την επιθυμία τους να είναι το πρώτο ραντεβού του.

Ο Chapman ανέλαβε προσωπικά την επιμέλεια, πρόβαρε διάφορα ρούχα και τράβηξε πολλές φωτογραφίες πριν επιλέξει την κατάλληλη.

«Έφτασα σε μία ηλικία όπου σκέφτηκα ότι έπρεπε να έχω βγει τουλάχιστον ένα ραντεβού» επεσήμανε, αναφορικά με τους λόγους πίσω απ' την απόφασή του.

Σχετικά με το πώς αποφάσισε να κάνει ένα τόσο τολμηρό βήμα, εξήγησε: «Είχα δοκιμάσει κάποιες εφαρμογές γνωριμιών, αλλά δεν πήγε καθόλου καλά για μένα, οπότε αποφάσισα ότι έπρεπε να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και σκέφτηκα ότι το να έχω τη δική μου πινακίδα θα ήταν ένας καλός τρόπος να γνωρίσω κόσμο».

Το πρώτο μήνυμα ήρθε την ημέρα που αναρτήθηκε το billboard. «Υπάρχουν τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έχω μιλήσει και είναι όλες πρόθυμες να βγουν ραντεβού μαζί μου. Ανυπομονώ να κανονίσω τα πρώτα μου ραντεβού μαζί τους».

Με πληροφορίες από Daily Mail

 
Παράξενες Ειδήσεις
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ