Κολοράντο: Έπεσε χαλάζι «μεγέθους μήλου», τραυματίες σε συναυλία – Αποκαλυπτικές εικόνες

Κολοράντο: Έπεσε χαλάζι «μεγέθους μήλου», τραυματίες σε συναυλία – Αποκαλυπτικές εικόνες Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Έντονες καταιγίδες προκάλεσαν χαλάζι και πλημμύρες σε τμήματα του κεντρικού Κολοράντο χθες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.

Εικόνες που έρχονται από την περιοχή δείχνουν πλημμυρισμένους δρόμους αλλά και χαλάζι σε μεγέθους μπάλας του γκολφ. 

Αυτοκινητιστής, μιλώντας σε τοπικά μέσα, έκανε λόγο για εγκλωβισμένους οδηγούς λόγω των έντονων φαινομένων. 

Την ίδια ώρα, «αρκετά», όπως αναφέρεται, άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συναυλίας του Λούις Τόμλινσον.

Δεν έχει διευκρινιστεί πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του συμβάντος, αλλά θεατές έκαναν λόγο για τρομακτικές σκηνές.

«Ήταν η πιο τρομακτική νύχτα της ζωής μου» είπε μία νεαρή. «Όταν άρχισε να ρίχνει χαλάζι, εγώ και η αδελφή μου  ευτυχώς βρήκαμε καταφύγιο κάτω από μια πινακίδα» είπε η ίδια, αλλά διευκρίνισε πως τραυματίστηκε από το μέγεθος του χαλαζιού.

«Αιμορραγώ και έχω τεράστια χτυπήματα στο κεφάλι μου από το χαλάζι. Ελπίζω όλοι να βγήκαν με ασφάλεια» είπε. 

Ένα άλλο άτομο είπε ότι το χαλάζι που έπεσε «ήταν κυριολεκτικά σε μέγεθος μήλου», προσθέτοντας ότι «το έδαφος έμοιαζε σαν να χιόνισε. Το παρμπρίζ του συνεργάτη μου είναι κυριολεκτικά θρυμματισμένο». 

Με πληροφορίες από KKTV/The Gazette

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρκελώνη: Εκατοντάδες Καταλανοί στους δρόμους για να σταματήσουν το έργο επέκτασης του αεροδρομίου

Διεθνή / Βαρκελώνη: Εκατοντάδες Καταλανοί κατά του μαζικού τουρισμού σε νέα διαδήλωση

Υποστήριξαν ότι η Βαρκελώνη είναι «ο πιο κορεσμένος τουριστικός προορισμός στον κόσμο» και η επέκταση του αεροδρομίου El Prat θα μπορούσε να καταδικάσει το μέλλον της Καταλονίας
LIFO NEWSROOM
Ο Έρικ Τραμπ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

Διεθνή / Μετά τον Ντόναλντ, ο Έρικ Τραμπ: «Δεν αποκλείει» το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

Ο 41χρονος μέχρι σήμερα έχει κρατηθεί μακριά από την ενεργό πολιτική, ωστόσο δηλώνει πως αν αποφάσιζε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, «θα ήταν μια εύκολη επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Γάμος Μπέζος-Σάντσεζ: Το γαμήλιο πάρτι σε μεσαιωνικό ναυπηγείο με τις ερμηνείες των Lady Gaga και Έλτον Τζον

Διεθνή / Τζεφ Μπέζος: Το γαμήλιο πάρτι σε μεσαιωνικό ναυπηγείο - Θα τραγουδήσουν Lady Gaga και Έλτον Τζον

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης στο μικρό νησί Σαν Τζόρτζιο, απέναντι από την πλατεία του Αγίου Μάρκου, υπό τους ήχους του Ματέο Μποτσέλι, γιου του διάσημου τενόρου Αντρέα Μποτσέλι
LIFO NEWSROOM