Κίνα: Έξι νεκροί μετά την πτώση βράχων σε λεωφορείο

Κίνα: Έξι νεκροί μετά την πτώση βράχων σε λεωφορείο Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash / Αρχείου
0

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν χτυπήθηκε από βράχους που έπεσαν από βουνοπλαγιά στην πόλη Τσονγκτσίνγκ της νοτιοδυτικής Κίνας.

Συγκεκριμένα, οι βράχοι που αποκολλήθηκαν έπεσαν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 άνθρωποι. Σημειώνεται ότι είχαν προηγηθεί έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες προκάλεσαν κατολισθήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν έξι πτώματα από τα συντρίμμια και απεγκλώβισαν εννέα τραυματίες. Τόσο ο οδηγός όσο και τρεις επιβάτες που κάθονταν στις μπροστινές θέσεις δεν τραυματίστηκαν.

Η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει νέες καταιγίδες στην περιοχή και οι αρχές έχουν προειδοποιήσει τους οδηγούς που κινούνται στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Xinhua

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Διεθνή / «Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Οι νέες δηλώσεις του Χαμενεΐ έρχονται εν μέσω της βαθιάς εσωτερικής κρίσης που ταλανίζει το Ιράν εδώ και εβδομάδες, με χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, σε μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές αναταραχές από την επανάσταση του 1979
THE LIFO TEAM