Update: Τουλάχιστον 30 νεκροί από το μεγάλο σεισμό στο Πακιστάν

Update: Τουλάχιστον 30 νεκροί από το μεγάλο σεισμό στο Πακιστάν Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 30 είναι οι νεκροί, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές,  από το μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή του Μπαλουχιστάν, στο Πακιστάν.  Τμήματα του στρατού και ανθρωπιστικές οργανώσεις σπεύδουν ήδη στις πληγείσες περιοχές για να συνδράμουν στις έρευνες. Σύμφωνα με το RT, η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ έχει σημάνει "κόκκινο συναγερμό", κάτι που σημαίνει ότι οι ανθρώπινες απώλειες θα είναι περισσότερες και οι ζημιές θα ξεπεράσουν το 1 δις δολάρια.

Η αγγλόφωνη εφημερίδα The Express Tribune αναφέρει ότι οι στέγες δύο σχολείων έχουν καταρρεύσει στο Awaran, ενώ  σπίτια έχουν καταστραφεί σε όλη την επαρχία, χωρίς πάντως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Τον Απρίλιο, από το σεισμό μεγέθους 7.9 Ρίχτερ μεταξύ Ιράν και Πακιστάν είχαν σκοτωθεί 46 άνθρωποι ενώ τραυματίστηκαν 160.


Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε αραιοκατοικημένη περιοχή του δυτικού Πακιστάν.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 7,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε στις 14:29 ώρα Ελλάδας και έγινε αισθητός μέχρι το Νέο Δελχί της Ινδίας.

Δεν υπάρχουν ακόμα αναφορές για θύματα ή για το μέγεθος των ζημιών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ