Ολλανδία: 16χρονος ταξίδεψε από την Κένυα κρυμμένος στον εξοπλισμό προσγείωσης αεροπλάνου

Ολλανδία: 16χρονος ταξίδεψε από την Κένυα κρυμμένος στον εξοπλισμό προσγείωσης αεροπλάνου Facebook Twitter
0

Ένας έφηβος βρέθηκε ζωντανός, αφότου ταξίδεψε από την Κένυα στην Ολλανδία ως λαθρεπιβάτης κρυμμένος στον εξοπλισμό προσγείωσης αεροπλάνου.

Ο 16χρονος επέζησε από τις υπό του μηδενός θερμοκρασίες επί αρκετές ώρες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Εκτιμάται ότι είναι από την Κένυα και πιστεύεται ότι μπήκε στο αεροπλάνο στο Ναϊρόμπι, αν και δεν είναι ξεκάθαρο το πώς κατάφερε να το κάνει αυτό.

Το εμπορευματικό αεροσκάφος αναχώρησε από το Ναϊρόμπι την Τετάρτη. Έκανε στάσης στην Κωνσταντινούπολη και το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, προτού φτάσει στο αεροδρόμιο του Μάαστριχτ το απόγευμα της Πέμπτης.

Εργαζόμενοι του αεροδρομίου εντόπισαν τον 16χρονο λίγο μετά την προσγείωση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποθερμία, αλλά είναι σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες. Η αστυνομία κάνει έρευνα για το αν τον έβαλαν κρυφά στο αεροσκάφος διακινητές, σύμφωνα με την Telegraph.

Το αγόρι ήταν τρομερά τυχερό που βγήκε ζωντανό από αυτή την περιπέτεια, δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Μάαστριχτ. Συχνά λαθρεπιβάτες που κρύβονται στον εξοπλισμό προσγείωσης χάνουν τη ζωή τους από την έλλειψη οξυγόνου ή λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ