To Τwitter ανέστειλε λογαριασμό Γάλλου βουλευτή που υποδύθηκε τον Τραμπ- Το έχει κάνει και με τον Μακρόν

To Τwitter ανέστειλε λογαριασμό Γάλλου βουλευτή που υποδύθηκε τον Τραμπ- Το έχει κάνει και με τον Μακρόν Facebook Twitter
EPA
0

Το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό ενός Γάλλου βουλευτή, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντόναλντ Τραμπ έκανε αναρτήσεις στο όνομα του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου.

Λίγες ώρες μετά το κλείσιμο του λογαριασμού του Τραμπ στην πλατφόρμα- λόγω επανειλημμένων παραβιάσεων των κανόνων- το όνομα και η φωτογραφία στον λογαριασμό του Joachim Son- Forget αντικαταστάθηκαν με του Αμερικανού.

Ένα από τα ψευδή tweet που έγιναν- υποτίθεται από τον Τραμπ- σε αυτό τον λογαριασμό περιελάμβανε μόνο τη λέξη «βοήθεια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γεννημένος στη Νότια Κορέα Γάλλος βουλευτής μπαίνει σε μπελάδες γιατί εμφανίζεται να υποδύεται έναν πολιτικό στο Twittter. Τον περασμένο Απρίλιο, έπειτα από παρόμοια αλλαγή, ο λογαριασμός του απέκτησε ξαφνικά το όνομα και τη φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν.

Ακολούθησαν αρκετές αναρτήσεις μέσα σε μερικές ώρες, μεταξύ των οποίων μία που ο «Μακρόν» συμφωνούσε απολύτως με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Τραμπ για τον ρόλο της Κίνας στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Ο Son-Forget τότε είχε ισχυριστεί πως χάκαραν το τηλέφωνο και τον λογαριασμό του.

Το 2018 ο εν λόγω βουλευτής υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το κόμμα του Μακρόν, έπειτα από σεξιστικά tweet για τη γερουσιαστή Esther Benbassa.

Με πληροφορίες από Politico

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ