Αγία Πετρούπολη: Άντρας κρατά ομήρους έξι παιδιά - Οπλισμένος με τσεκούρι (upd)

Αγία Πετρούπολη: Άντρας κρατά ομήρους έξι παιδιά - Οπλισμένος με τσεκούρι (upd) Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EPA/ANATOLY MALTSEV
0

Ο άνδρας που κλείστηκε στο διαμέρισμα του στη συνοικία Κολπίνσκι της Αγίας Πετρούπολης κρατώντας σε ομηρεία έξι παιδιά παραδόθηκε στην αστυνομία, μεταδίδει το πρακτορείο TASS. 

«Μόνος του άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και παραδόθηκε», δήλωσε πηγή στις υπηρεσίες άμεσης δράσης.

Τα έξι παιδιά τα πήραν από το διαμέρισμα, εκ των οποίων τα δύο τα πήραν στα χέρια τους και τα έβγαλαν από εκεί οι γιατροί που έφθασαν στο σημείο.

Ο άνδρας είχε διαπληκτισθεί με τη σύζυγό του, την οποία έδιωξε από το διαμέρισμα στο οποίο κλειδώθηκε οπλισμένος με τσεκούρι με τα έξι παιδιά απειλώντας να τα σκοτώσει. Το μικρότερο είναι ηλικίας τριών ετών και το μεγαλύτερο 15.

Όπως γράφει ο ιστότοπος Fontanka.ru, τα τρία παιδιά ήταν του ζευγαριού και τα άλλα τρία της γυναίκας του από τον πρώτο της γάμο.

Όπως περιγράφει ο ιστότοπος Fontanka της Αγίας Πετρούπολης, οι αρχές προσπαθούσαν να πείσουν τον 38χρονο Ντενίς Μπελτιουκόφ επί αρκετές ώρες να παραδοθεί. Μετά από τεσσερισήμισι ώρες έβγαλε τα παιδιά από το διαμέρισμα και ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε παιδιατρική κλινική για να τα εξετάσουν οι γιατροί. Ο Μπελτιουκόφ παραδόθηκε αφού συνομίλησε με τον εισαγγελέα της περιοχής Ίγκορ Ιφκιν, γράφει ο ιστότοπος επικαλούμενος την εισαγγελία, ενώ επισημαίνει ότι δεν έγινε γνωστό προς το παρόν με πιοια πρόφαση τον έπεισαν να αφήσει τα παιδιά ελεύθερα και να παραδοθεί ο ίδιος.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση της Αγίας Πετρούπολης και της περιοχής Λένινγκραντ, ο άνδρας δεν είχε απασχολήσει την αστυνομία. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του TASS βρισκόταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Πηγή:TASS, Fontanka.ru

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM