Δανία: Πρώην ποδοσφαιριστής πήγε να δει την ομάδα του - Τους κόλλησε κοροναϊό

Δανία: Πρώην ποδοσφαιριστής πήγε να δει την ομάδα του - Τους κόλλησε κοροναϊό Facebook Twitter
Ο πρώην διεθνή Thomas Kahlenberg βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό. (EPA)
0

Δεκατρείς ποδοσφαιριστές και παράγοντες της δανέζικης Brøndby, έχουν μπει σε καραντίνα αφού ήρθαν σε επαφή με τον πρώην διεθνή Thomas Kahlenberg, που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ο Kahlenberg, που είχε εκπροσωπήσει τη χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελο του 2010 επέστρεψε από ταξίδι στην Ολλανδία και πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της παλιάς του ομάδας απέναντι στην Lyngby.

Ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και τώρα οι υγειονομικές αρχές της Δανίας αναζητούν όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Οι αρχές καλούν όλους τους οπαδούς, οι οποίοι κατά την επίσκεψη του Thomas Kahlenberg στο στάδιο Brøndby, ήρθαν σε άμεση επαφή μαζί του να να επικοινωνήσουν με τις υγειονομικές αρχές» αναφέρει η αστυνομία.

Μάλιστα, η αρμόδια υγειονομική αρχή της χώρας αναζητά «όποιον αντάλλαξε χειραψία μαζί του ή κάθισε δίπλα στον πρώην διεθνή για διάρκεια 15 λεπτών ή σε απόσταση μικρότερη από 2 μέτρα».

Ανακοίνωση έβγαλε και η ίδια η ποδοσφιαρική ομάδα λέγοντας ότι «Μέχρι στιγμής 13 άτομα έχουν τεθεί σε καραντίνα κατ' οίκον μεταξύ των οποίων 9 άτομα της διοίκησης, συμπεριλμαβνομένου και του CEO Ole Palmå, και τέσσερις από το αθλητικό τμήμα: ο αμυντικός Joel Kabongo, ο βοηθός προπονητή Martin Retov, ο αναλυτής Jimmy Brinksby και ο ψυχολόγος της ομάδας Christian Engell».

Ο Kahlenberg, ο οποίος είναι και ο ίδιος σε καραντίνα, έχει παίξει 47 φορές με την Εθνική και είναι καλά στην υγεία του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM