Μυστήριο στη Βρετανία: Αφήνουν μαξιλαροθήκες γεμάτες φίδια, έξω από την πυροσβεστική

Μυστήριο στη Βρετανία: Αφήνουν μαξιλαροθήκες γεμάτες φίδια, έξω από την πυροσβεστική Facebook Twitter
Άγνωστοι αφήνουν φίδια, έξω από πυροσβεστικό σταθμό στην Αγγλία
0

Μέσα σε λίγες ημέρες, άγνωστοι έχουν εγκαταλείψει συνολικά 29 φίδια, μέσα σε μαξιλαροθήκες, έξω από τον ίδιο σταθμό της πυροσβεστικής στη Βρετανία.

Η αρχή έγινε την περασμένη Πέμπτη, όταν οι πυροσβέστες βρήκαν έξω από τον εν λόγω σταθμό στο Σάντερλαντ δύο μαξιλαροθήκες που συνολικά περιείχαν 13 πύθωνες. Σαν να μην ήταν αρκετά ασυνήθιστο αυτό, δύο ημέρες αργότερα βρήκαν στο ίδιο σημείο άλλα 16 φίδια, στοιβαγμένα πάλι μέσα σε μαξιλαροθήκες.

Αυτή τη φορά ανάμεσα στα φίδια, που βρέθηκαν μέσα σε κάδο πίσω από τον πυροσβεστικό σταθμό, ήταν ένας πύθωνας. Τα ερπετά μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο, που διαπίστωσε ότι είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, παρά την περιπέτειά τους. Ο ένας από τους πύθωνες που είχαν εγκαταλειφθεί την πρώτη φορά, πέθανε.

Μυστήριο στη Βρετανία: Αφήνουν μαξιλαροθήκες γεμάτες φίδια, έξω από την πυροσβεστική Facebook Twitter

«Είμαστε εν μέσω της καταιγίδας Ντένις και κάποιοι εγκαταλείπουν έξω στο κρύο αυτά τα φίδια, που χρειάζονται φως και ζέστη για να επιβιώσουν», σχολίασε η Χάιντ Κλίβερ, επικεφαλής οργάνωσης για την αποτροπή της βάναυσης μεταχείρισης ζώων, την οποία κάλεσαν οι πυροσβέστες όταν εντόπισαν τα φίδια.

«Είναι ανησυχητική η σκέψη ότι κάποιος είχε περίπου 30 φίδια- ή και περισσότερα- και αποφάσισε να τα εγκαταλείψει με αυτό τον βάναυσο τρόπο», συμπλήρωσε η Κλίβερ, που έχει απευθύνει έκκληση για πληροφορίες, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες της περιοχής να είναι σε επιφυλακή, καθώς φοβάται ότι μπορεί να υπάρξει νέο περιστατικό εγκατάλειψης φιδιών.

Με πληροφορίες από CNN

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ