Απεργία την Πρωτομαγιά

Τέσσερις μεγάλες γεννήτριες ευθύνονται για την κατάρρευση του κτιρίου στο Μπανγκλαντές

Τέσσερις μεγάλες γεννήτριες ευθύνονται για την κατάρρευση του κτιρίου στο Μπανγκλαντές Facebook Twitter
0

Δονήσεις που οφείλονταν κυρίως σε μεγάλες γεννήτριες, ευθύνονται για την κατάρρευση του κτιρίου που στέγαζε βιοτεχνίες ετοίμων ενδυμάτων στο Μπανγκλαντές, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 500 άνθρωποι, δήλωσε σήμερα ο Ουντίν Χαντακέρ, ανώτερος υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών, ο οποίος διευθύνει την έρευνα που έχει διατάξει η κυβέρνηση για την τραγωδία αυτή.

«Τέσσερις τεράστιες γεννήτριες ήταν τοποθετημένες στην οροφή του κτιρίου, παραβιάζοντας όλους τους κανονισμούς», τόνισε ο Χαντακέρ.

«Όταν οι γεννήτριες τέθηκαν σε λειτουργία ύστερα από βραχυκύκλωμα, οι δονήσεις που προκάλεσαν όπως και οι δονήσεις από τις χιλιάδες ραπτομηχανές, προκάλεσαν την κατάρρευση του κτιρίου».

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ