Τα νέα iPhone 11 εξαντλήθηκαν στην Ελλάδα από την πρώτη ημέρα

Τα νέα iPhone 11 εξαντλήθηκαν στην Ελλάδα από την πρώτη ημέρα Facebook Twitter
7

Κυκλοφόρησαν και εξαντλήθηκαν τα νέα iPhone στην Ελλάδα, από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέβηκαν στα ράφια των καταστημάτων. 

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή», το αρχικό στοκ που διέθεσε η Apple για την Ελλάδα έχει ήδη εξαντληθεί, με τους Έλληνες καταναλωτές να διαθέτουν αθροιστικά περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε μία ημέρα για να κάνουν δικό τους κάποιο από τα νέα μοντέλα.. 

Όπως μεταφέρουν «καλά ενημερωμένες πηγές» η ζήτηση ήταν για άλλη μια φορά ιδιαίτερα αυξημένη για τα πιο ακριβά μοντέλα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, συσκευές με λιανική τιμή που ξεκινά από τα 1.229 ευρώ και αγγίζουν ακόμα και τα 1.800 ευρώ.

Το 70% των Ελλήνων αγοραστών iPhone αναζήτησαν, χθες, τις Pro εκδόσεις και μόνο ένα 25% με 30% στράφηκε στο φθηνότερο iPhone 11, που ξεκινά από τα 869 ευρώ. Σχεδόν αμέσως, όλα τα μεγάλα δίκτυα διανομής παρουσίασαν περιορισμένη διαθεσιμότητα στο iPhone 11 Pro, ενώ το iPhone 11 Pro Max «εξαφανίστηκε».

Τόσο καταστήματα δικτύων κινητής τηλεφωνίας όσο και τα σημεία πώλησης των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων «άδειασαν» από τις καινούργιες συσκευές της Apple και όσοι θέλουν ένα από τα νέα iPhone, ίσως αναγκαστούν να κάνουν μερικά 24ωρα υπομονή.

Ελλάδα
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ό,τι και να πει κανείς αυτό το θεωρώ τραγικό. Διότι οι περισσότεροι από όσους το αγοράζουν δεν τους περισσεύουν καν λεφτά για πιο σημαντικά πράγματα και προτιμούν να ξοδέψουν 3 μισθούς για να το αγοράσουν από το να ξοδέψουν πολύ πιο εποικοδομητικά τα λεφτά τους. Κάποιοι λανθασμένα θεωρούν το να έχουν ένα iPhone ως ένδειξη κύρους. Εγώ προσωπικά το θεωρώ απόδειξη κατάντιας. Ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα.
Ακριβώς αυτό! Είμαστε ένα τόσο δυστυχισμένο είδος που παίρνει μια μικρή και εφήμερη δόση χαράς από την αγορά του καινούργιου it αντικειμένου. Είτε αυτό είναι το τελευταίο μοντέλο κινητού είτε αμαξιού είτε τσάντας. Πρόβατα που καταναλώνουν σας να μην υπάρχει αύριο. Κι έτσι όπως πάμε δυστυχώς μάλλον δεν θα υπάρξει.
Μα...είναι απλό.Θα πάμε στην επόμενη διαμαρτυρία για το περιβάλλον με το νέο μας Iphone ανα χείρας...Πως αλλιώς δηλαδή θα τραβήξουμε τα τέλεια video & pics για να δείξουμε στο Insta ότι ήμασταν κι εμείς εκεί?