Καλιφόρνια: 4 νεκροί και 2 τραυματίες σε σειρά επιθέσεων με μαχαίρι

Καλιφόρνια: 4 νεκροί και 2 τραυματίες σε σειρά επιθέσεων με μαχαίρι Facebook Twitter
0

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν σε μπαράζ επιθέσεων με μαχαίρι που πραγματοποίησε ένας 37χρονος άνδρας, την Τετάρτη, στην Καλιφόρνια

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η Αστυνομία και μετέδωσε το Associated Press, o άνδρας συνελήφθη έξω από ένα κατάστημα 7-Eleven. Ο άνδρας, τότε, πέταξε ένα μαχαίρι και ένα όπλο που νωρίτερα είχε πάρει από τον φύλακα, αφού πρώτα τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. 

Τα επεισόδια, κατά πάσα πιθανότητα δεν συνδέονται μεταξύ τους και τα κίνητρα του άνδρα ήταν «η ληστεία, το μίσος και ο φόνος», ανέφερε ο Carl Whitney, εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Γκάρντεν Γκρόουβ, σε συνέντευξη Τύπου. «Ξέρουμε πως αυτός ο άνδρας ήταν γεμάτος οργή και έβλαψε πολλούς ανθρώπους απόψε». 

Η αστυνομία ενημερώθηκε αρχικά για μια διάρρηξη σε διαμέρισμα, χωρίς τραυματίες και για μια ληστεία σε φούρνο. Στη συνέχεια έγινε νέα ληστεία, σε ένα ασφαλιστικό γραφείο όπου μια γυναίκα μαχαιρώθηκε πολλές φορές στην πλάτη. Η αστυνομία ενημερώθηκε από μάρτυρα που έβλεπε το μαχαίρωμα από κλειστό κύκλωμα. 

Η αστυνομία κλήθηκε αργότερα στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου βρέθηκαν μαχαιρωμένοι δύο άνδρες. Ο ένας πέθανε στο μπαλκόνι και ο άλλος σε νοσοκομείο. O 37χρονος επιτέθηκε, χωρίς κάποιο κίνητρο, σύμφωνα με την αστυνομία, σε έναν υπάλληλο βενζινάδικου και έκανε άλλη μια ληστεία πριν φτάσει στο 7-Eleven όπου σκότωσε τον άνδρα ασφαλείας και τελικά συνελήφθη. 

Αργότερα, η αστυνομία ανακάλυψε πως ένας ακόμα άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε κοντινό εστιατόριο την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια ληστείας. Όλα τα θύματα ήταν ισπανόφωνοι. 

 

Με πληροφορίες από Associated Press 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ