Ελβετία: Γυναίκα μαχαίρωσε και σκότωσε στο δρόμο έναν 7χρονο μαθητή

Ελβετία: Γυναίκα μαχαίρωσε και σκότωσε στο δρόμο έναν 7χρονο μαθητή Facebook Twitter
To σημείο όπου ο μαθητής μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τη γυναίκα
1

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελβετία η άγρια δολοφονία επτάχρονου μαθητή από ηλικιωμένη γυναίκα η οποία τον μαχαίρωσε στο δρόμο.

Η 75χρονη γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε έναν 7χρονο μαθητή καθώς επέστρεφε σπίτι του από το σχολείο. Το πρωτοφανές έγκλημα σημειώθηκε σε μια ήσυχη γειτονιά στην Βασιλεία.

Ο 7χρονος γύριζε με τα πόδια μόνος του από το σχολείο στο σπίτι,  όταν του επιτέθηκε η γυναίκα, γύρω στις 12.45 το μεσημέρι τοπική ώρα.

Μια δασκάλα που περνούσε από την περιοχή με το ποδήλατό της, το εντόπισε λίγο αργότερα βαριά τραυματισμένο και κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, όμως το παιδί πέθανε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Τοπικά μμε αναφέρουν πως το παιδί είχε μαχαιρωθεί στο λαιμό και βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος να ψυχορραγεί.

Λίγη ώρα αργότερα, η 75χρονη παρουσιάστηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το παιδί, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της πράξης της.

Η γυναίκα συνελήφθη και οι αστυνομικοί ερευνούν ποια σχέση ή ποιες διαφορές μπορεί να είχε με την οικογένεια του 7χρονου.

Μάρτυρες αναφέρουν πως νωρίτερα είδαν μια ηλικιωμένη γυναίκα να απομακρύνεται από το σημείο όπου βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος ο μαθητής.

Ωστόσο η αστυνομία ζητά από τους πολίτες που ενδεχομένως γνωρίζουν περισσότερα να επικοινωνήσουν με τις αρχές.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM
Ράφα: Απομακρύνει αμάχους ο ισραηλινός στρατός - Φόβοι πως η επίθεση πλησιάζει

Διεθνή / Ράφα: Απομακρύνει αμάχους ο ισραηλινός στρατός - Φόβοι πως η επίθεση πλησιάζει

Το Ισραήλ φαίνεται πως προετοιμάζει την «ευρείας κλίμακας επίθεση» για την οποία απειλεί εδώ και καιρό - «Προσωρινή και περιορισμένης κλίμακας η επιχείρηση», διαβεβαιώνει ο στρατός
NEWSROOM