«Απόλυτο χάσιμο χρόνου», λέει ο Τραμπ μετά τη συνάντηση με τους Δημοκρατικούς για τερματισμό του shutdown

«Απόλυτο χάσιμο χρόνου», λέει ο Τραμπ μετά τη συνάντηση με τους Δημοκρατικούς για τερματισμό του shutdown Facebook Twitter
EPA
0

Πλήρες αδιέξοδο στη σημερινή συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τους ηγέτες των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο. H συνάντηση είχε σαν στόχο τον τερματισμό του shutdown, δηλαδή την μερική αναστολή λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τις συνομιλίες με τη Νάνσι Πελόζι και τον Τσακ Σούμέρ «απόλυτο χάσιμο χρόνου».

Το shutdown ξεκίνησε στις 22 Δεκεμβρίου του 2018 σαν αποτέλεσμα της διαφωνίας του Τραμπ με το Κογκρέσο σε σχέση με τη χρηματοδότηση του τείχους που ο πρόεδρος θέλει να κατασκευαστεί στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού. 

«Ρώτησα τι θα συμβεί σε 30 μέρες αν γρήγορα επαναφέρω τη λειτουργία, πρόκειται να εγκρίνετε την Ασφάλεια των Συνόρων, που περιλαμβάνει ένα Τείχος ή διαχωριστικά εμπόδια από χάλυβα; Η Νάνσι είπε ΟΧΙ. Είπα χαίρετε, τίποτα άλλο δεν έχει αποτέλεσμα», σημείωσε ο Τραμπ στο twitter.

 «Ξανά, είδαμε μια έκρηξη θυμού επειδή δεν μπόρεσε να επιβάλει την άποψή του», είπε ο Τσακ Σούμερ στους δημοσιογράφους, σχολιάζοντας την αντίδραση του Τραμπ. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ