ΗΠΑ: Νεκρός ο έφηβος που άνοιξε πυρ σε σχολείο - Σώοι όλοι οι μαθητές

ΗΠΑ: Νεκρός ο έφηβος που άνοιξε πυρ σε σχολείο - Σώοι όλοι οι μαθητές Facebook Twitter
0

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 8π.μ (τοπική ώρα) σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης στο Ρίτσμοντ της Ιντιάνα, στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ένας έφηβος άνοιξε πυρ και λίγο αργότερα έπεσε νεκρός, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους «άλλους μαθητές». 

«Το περιστατικό πυροβολισμών στο σχολείο Dennis Middle School είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του έφηβου υπόπτου. Δεν έχει αναφερθεί κανένας τραυματισμός άλλου μαθητή», σημειώνεται στον επίσημο λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter. 


Οι υπεύθυνοι του σχολείου Richmond Community Schools διαβεβαιώνουν ότι όλοι οι μαθητές του Dennis Intermediate είναι ασφαλείς.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, όλες οι σχολικές εγκαταστάσεις κλειδώθηκαν και αποκλείστηκαν για λόγους ασφαλείας. 

Οι μαθητές του γυμνασίου μεταφέρονται αυτή την ώρα με λεωφορεία στο Richmond High School, μακριά από το σημείο που έλαβε χώρα το αιματηρό περιστατικό.

Οι γονείς των μαθητών, καλούνται να παραλάβουν τα παιδιά τους από εκεί. 

Όπως μεταδίδει το ABC, ο ύποπτος μπήκε τρέχοντας στο σχολείο, μετά από «ένα περιστατικό που είχε λάβει χώρα μακριά από τις σχολικές εγκαταστάσεις». 

Με πληροφορίες από ABC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Free Bella»: Εκστρατεία για την απελευθέρωση της φάλαινας μπελούγκα που ζει σε ενυδρείο της Σεούλ

Περιβάλλον / «Free Bella»: Εκστρατεία για την απελευθέρωση της φάλαινας μπελούγκα που ζει σε ενυδρείο της Σεούλ

Η Μπέλλα ασφυκτιά μέσα σε ένα μικρό ενυδρείο, που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο της Σεούλ - «Το να κρατάει κανείς αυτά τα πλάσματα σε αιχμαλωσία είναι απλώς ανήθικο», δήλωσε βιολόγος θαλάσσιας ζωής
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ στην επιτροπή που γνωμοδότησε για τα εντάλματα σύλληψης σε Χαμάς, Νετανάχου, Γκάλαντ

Διεθνή / Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ, στην επιτροπή που γνωμοδότησε για τα εντάλματα σύλληψης σε Χαμάς, Νετανιάχου, Γκάλαντ

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ στην ομάδα των νομικών που έκανε την γνωμοδότηση στον εισαγγελέα του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου για το ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου
NEWSROOM
Ιράν: Τι αλλάζει στην πολιτική της Τεχεράνης για τα πυρηνικά ο θάνατος του Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Ιράν: Τι αλλάζει στην πολιτική της Τεχεράνης για τα πυρηνικά ο θάνατος του Εμπραχίμ Ραϊσί

Ποιος είναι ο νέος Ιρανός ΥΠΕΞ - Πώς επηρεάζονται οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά της Τεχεράνης - «Τεχνική βλάβη στο ελικόπτερο» λένε τα ΜΜΕ του Ιράν
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Τι είναι, ποια η δικαιοδοσία - Ο Πούτιν ανάμεσα στα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης

Διεθνή / Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Τι είναι, ποια η δικαιοδοσία του - Ο Πούτιν ανάμεσα στα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης

Αν και το αίτημα για τα εντάλματα σύλληψης των Μπενιαμίν Νετανιάχου και Γιοάβ Γκάλαντ πρέπει να εγκριθεί από τους δικαστές του ΔΠΔ, η ανακοίνωση του Καρίμ Καν αποτελεί πλήγμα για την κυβέρνηση του Ισραήλ και πιθανότατα θα τροφοδοτήσει τη διεθνή κριτική για την πολεμική στρατηγική του στη Γάζα.
NEWSROOM