Αποκαλύφθηκε η συνέργεια του πρώην δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, με τους Ρώσους

Αποκαλύφθηκε η συνέργεια του πρώην δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, με τους Ρώσους Facebook Twitter
Μάικλ Κόεν
0

Ο πρώην δικηγόρος του προέδρου Τραμπ βοήθησε με ουσιαστικό τρόπο στην ανάμιξη των Ρώσων στις αμερικανικές εκλογές του 2016, αποκάλυψε ένα δικαστικό έγγραφο.

Οι διευκολύνσεις που παρείχε ο Μάικλ Κόεν n αναλύονται λεπτομερώς στο έγγραφο του Ρόμπερτ Μάλερ, ο οποίος διευθύνει την έρευνα για το ενδεχόμενο συμπαιγνίας των Ρώσων με την ομάδα του Τραμπ.

Το έγγραφο έχει προσκομιστεί για να βοηθήσει στον προσδιορισμό της ποινής του Κόεν για τα εγκλήματα που έχει ήδη παραδεχτεί.

Ο Κόεν παραδέχτηκε ότι παραβίασε τους νόμους περί χρηματοδότησης πολιτικών εκστρατειών, φοροδιαφυγής και ψευδορκίας στο Κογκρέσο.

Θα φυλακιστεί και για την υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Μανχάταν ζήτησε σήμερα να επιβληθεί "μεγάλη ποινή φυλάκισης" τον Μάικλ Κόεν, τον πρώην προσωπικό δικηγόρο και έμπιστο του προέδρου Ντόναλν Τραμπ, επειδή εξαγόρασε τη σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελ εκ μέρους του πελάτη του και για φοροδιαφυγή.

Ο Κόεν δήλωσε ένοχος στις δύο αυτές κατηγορίες τον περασμένο Αύγουστο και συνεργάζεται με την ομάδα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ ο οποίος ερευνά την πιθανή αθέμιτη σύμπραξη του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ με τη Ρωσία.

Αργότερα σήμερα ο Μάλερ αναμένεται να κάνει τη δική του πρόταση για τον Κόεν, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα στο Κογκρέσο για τις συζητήσεις που είχε σχετικά με την κατασκευή ενός ουρανοξύστη του Οργανισμού Τραμπ στη Μόσχα. Για την κατηγορία αυτή ο δικηγόρος δήλωσε επίσης ένοχος την περασμένη εβδομάδα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ