ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Ήταν μια ντροπιαστική νύχτα»: αθλητικός ρεπόρτερ μιλά για τη μάχη McGregor - Nurmagomedov και το μέλλον του UFC

1

Οι φανατικοί του UFC ίσως έχουν την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα σπορ, όπου όλα συγχωρούνται μέχρι να μπει κανείς στο «κλουβί», να αγωνιστεί και μετά σα να μην έγινε τίποτα. Ωστόσο, οι πραγματικοί λάτρεις των ΜΜΑ εδώ και χρόνια ανησυχούν για το κλίμα παρακμής που η πρόκληση και το trash talking έχει δημιουργήσει στον χώρο.

Τα έκτροπα στην κόντρα McGregor - Nurmagomedov για κάποιους ίσως ήταν αναμενόμενα, για άλλους, όμως, είναι ένα ξεκάθαρο σύμπτωμα της παθογένειας που επικρατεί στον συγκεκριμένο χώρο εδώ και καιρό.

Ο αθλητικός ρεπόρτερ, καλός γνώστης και αναλυτής της Telegraph, Gareth A. Davies, όταν χρειάστηκε να μιλήσει για την αναμέτρηση του Ρώσου με τον Ιρλανδό δεν μάσησε τα λόγια του. 

«Ήταν μια κακή βραδιά για το ΜΜΑ, μια μελανή σελίδα στο άθλημα, όχι απλώς ένα μαυρισμένο μάτι στο πρόσωπο του McGregor. Αυτό που κάποτε ήταν ένα σπουδαίο θέαμα, μία έξοχη διοργάνωση, μετατράπηκε σε αυτό που θα μετατρεπόταν οτιδήποτε θα ετροφοδοτείτο για τόσο καιρό με αντιδικία, ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Αυτό συμβαίνει όταν η εχθρότητα μεταφέρεται σε λάθος έδαφος.

Ήταν μια ντροπιαστική νύχτα για το σπορ, πολύ κακά νέα για όσους το αγαπούν και δικαίως όλοι είναι βαθιά απογοητευμένοι με την τροπή που πήρε αυτή η αναμέτρηση», καταλήγει ο Davies. 

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια