Ο Ντόναλντ Τραμπ «στα βαθιά» στο εξώφυλλο του TIME

Ο Ντόναλντ Τραμπ «στα βαθιά» στο εξώφυλλο του TIME Facebook Twitter
0

Με εξώφυλλο το Οβάλ Γραφείο πλημμυρισμένο έως το ταβάνι και τον Ντόναλντ Τραμπ να παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού, κυκλοφορεί το τελευταίο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού Time. 

Με τον λακωνικό υπότιτλο «Στα βαθιά», το Time σχολιάζει τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται πρώην στενοί συνεργάτες του 45ου Αμερικανού προέδρου, όπως ο πρώην δικηγόρος του Μάικλ Κοέν και ο πρώην επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου του, Πολ Μάναφορτ, προκαλώντας κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση Τραμπ. 

Aυτό είναι το τρίτο εξώφυλλο του Tim O'Brien για το ΤΙΜΕ και αποτελεί ουσιαστικά την εξέλιξη των προηγουμένων που δείχνουν σταδιακά τον Τραμπ να βυθίζεται.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «στα βαθιά» στο εξώφυλλο του TIME Facebook Twitter

Ο Μάναφορτ βρέθηκε ένοχος για οκτώ κατηγορίες φοροδιαφυγής και τραπεζικής απάτης ενώ ο Κοέν ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες περί παραβίασης των κανόνων για τη χρηματοδότηση προεκλογικών εκστρατειών και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Ο Κόεν δήλωσε ένοχος για συνολικά οκτώ κατηγορίες, οι πέντε από τις οποίες αφορούν το αδίκημα της φοροδιαφυγής, και προχώρησε σε συμβιβασμό με τις εισαγγελικές αρχές. 

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο αφού ο Κόεν κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εξαγόρασε, έπειτα από αίτημα του Ντόναλντ Τραμπ, τη σιωπή δύο γυναικών που φέρεται να ήταν ερωμένες του Τραμπ, «προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών» για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

Μάλιστα και οι αρχές της Πολιτείας της Νέας Υόρκης κλήτευσαν δικαστικά τον πρώην προσωπικό δικηγόρο του Αμερικανού προέδρου, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουν γύρω από το φιλανθρωπικό Ίδρυμα Τραμπ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Associated Press.

Η κλήτευση εστάλη από τη φορολογική υπηρεσία της Πολιτείας, μετά τη δήλωση που έκανε ο δικηγόρος του Κόεν, ο Λάνι Ντέιβις, ότι ο πελάτης του έχει πληροφορίες σχετικές με το Ίδρυμα Τραμπ, το οποίο εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

«Στα βαθιά»

«Αν ποτέ καθαιρεθώ, νομίζω πως οι αγορές θα κατέρρεαν και πως ο καθένας θα γινόταν πιο φτωχός», δήλωσε ο Τραμπ απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε σε εκπομπή που αναμεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

«Δεν ξέρω πώς μπορεί να καθαιρεθεί κάποιος που κάνει σούπερ δουλειά», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ