Ξενοδόχος βιντεοσκοπούσε γυναίκες ενώ έκαναν ντουζ στη Νέα Ζηλανδία - Τοποθετούσε κρυφές κάμερες σε σαμπουάν

Ξενοδόχος βιντεοσκοπούσε γυναίκες ενώ έκαναν ντουζ στη Νέα Ζηλανδία - Τοποθετούσε κρυφές κάμερες σε σαμπουάν Facebook Twitter
0

Αντιμέτωπος μέχρι και με 14 έτη φυλάκισης βρίσκεται άνδρας στη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος βιντεοσκοπούσε παράνομα γυναίκες - πελάτισσες του ξενώνα του, όσο εκείνες έκαναν μπάνιο και στη συνέχεια ανέβαζε τα βίντεο στο διαδίκτυο. 

Σύμφωνα με το δικαστήριο της Νέα Ζηλανδίας, πραγματοποίησε συνολικά 219 μυστικές βιντεοσκοπήσεις από το Δεκέμβριο του 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018. 

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη, έβαζε κρυφές κάμερες μέσα σε μπουκάλια σαμπουάν.

Στο δικαστήριο αποκάλυψε όλη τη διαδικασία που ακολουθούσε. 

Οι γυναίκες έκλειναν τα δωμάτια του ξενώνα και αυτός έτρεχε να τοποθετήσει τις κρυφές κάμερες. Οι θαμώνες έκαναν το μπάνιο τους και αυτός αργότερα πήγαινε, τις έπαιρνε, επεξεργαζόταν το υλικό και στη συνέχεια το ανέβαζε στο διαδίκτυο. 

Ο ίδιος, μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, έδινε πληροφορίες για την καταγωγή και τα επαγγέλματα των γυναικών που βιντεοσκοπούσε στα πορνογραφικά site που τα δημοσίευε. 

Οι γυναίκες που βρέθηκαν από το πουθενά να βλέπουν τους εαυτούς σε πορνογραφικές ιστοσελίδες δήλωσαν σοκαρισμένες, ντροπιασμένες και εξοργισμένες από τις πρακτικές του ξενοδόχου. 

Για την ώρα το όνομα του άνδρα δεν έχει δημοσιευτεί, καθώς ο δράστης επικαλέστηκε προβλήματα υγείας της συζύγου του, η κατάσταση της οποίας θα επιβαρυνθεί, αν μάθει για τις πράξεις του.

Οι εισαγγελείς αντιτάχθηκαν σε αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν 34 θύματα των οποίων γυμνές τους φωτογραφίες και βίντεο έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο». 

Ο δικαστής, όπως κατέληξε, περιμένει να μάθει την πραγματική κατάσταση υγείας της γυναίκας του ενόχου, για να άρει και επίσημα την ανωνυμία που τον καλύπτει προς ώρας. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ