Ζευγάρι έβγαζε selfie και σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από ύψος 40 μέτρων

Ζευγάρι έβγαζε selfie και σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από ύψος 40 μέτρων Facebook Twitter
3

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους καθώς προσπαθούσαν να βγάλουν μία selfie, σε μία δημοφιλή παραλία της Πορτογαλίας.

Το ζευγάρι έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 40 μέτρων. Οι αρχές πιστεύουν πως είχαν ανέβει σε ένα ύψωμα και προσπαθούσαν να τραβήξουν φωτογραφία με φόντο την παραλία «Praia dos Pescadores», στο γραφικό παραθαλάσσιο θέρετρο Ericeira.

Η εφημερίδα Manhã μετέδωσε ότι ένας υπάλληλος που καθάριζε την παραλία βρήκε τις σορούς τους το πρωί της Τρίτης.

«Όλα δείχνουν ότι η πτώση συνέβη όταν πιθανότατα προσπαθούσαν να βγάλουν μία selfie», δήλωσε ο Rui Pereira da Terra, επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης στο λιμάνι του Cascais, κοντά στη Λισαβόνα.

Όπως είπε, καθώς βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο ύψωμα, οι αξιωματούχοι πιστεύουν πως όταν τους έπεσε το τηλέφωνο, έσκυψαν να το πιάσουν, έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν.

Το ζευγάρι δεν έχει κατονομαστεί, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα η γυναίκα ήταν 30 ετών και ο άντρας 40 ετών. Επίσης, ήταν βρετανικής και αυστραλιανής καταγωγής, αλλά δεν έχουν δοθεί περαιτέρω διευκρινίσεις.

Μία άλλη πορτογαλική εφημερίδα, η Jornal de Notícias, σημείωσε πως τα πτώματα εντόπισαν ψαράδες, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με μία «σκηνή τρόμου».

«Αρχικά, όταν οι ψαράδες είδαν τα πτώματα από μακριά, σκέφτηκαν ότι μπορεί να είναι άνθρωποι που κοιμούνται στην παραλία. Μόνο όταν πλησίασαν, συνειδητοποίησαν ότι ήταν ένα νεκρό ζευγάρι και σοκαρίστηκαν με αυτό που είδαν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Η πόλη Ericeira βρίσκεται περίπου 30 χλμ. μακριά από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και προσελκύει πολλούς σέρφερ. Η παραλία της είναι γεμάτη με γκρεμούς. Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που τουρίστες πέφτουν από το συγκεκριμένο ύψωμα.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια