Τραγικός θάνατος για θεατή σε σινεμά που παγιδεύτηκε με το κεφάλι του σφηνωμένο κάτω απ' το κάθισμα

Τραγικός θάνατος για θεατή σε σινεμά που παγιδεύτηκε με το κεφάλι του σφηνωμένο κάτω απ' το κάθισμα Facebook Twitter
1

Ένας άντρας του οποίου το κεφάλι σφήνωσε κάτω από το ηλεκτρονικό υποπόδιο ενός καθίσματος σε κινηματογράφο στο Μπέρμιγχαμ πέθανε στο νοσοκομείο.

Σε δήλωση του φορέα εκμετάλλευσης Vue International, ο κινηματογράφος αναφέρει ότι ο άνδρας πέθανε στις 16 Μαρτίου, μία εβδομάδα μετά το τραγικό περιστατικό.

Η έρευνα για το δυστύχημα στον κινηματογράφο Vue στο συγκρότημα αναψυχής Star City του Μπέρμιγχαμ συνεχίζεται. Πηγές που μίλησαν στην Birmingham Mail περιέγραψαν πώς συνέβη το φριχτό ατύχημα.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έσκυψε στο πάτωμα για να ανακτήσει το τηλέφωνό του το οποίο έπεσε ανάμεσα σε καθίσματα της αίθουσας Gold Class, στο τέλος μιας ταινίας.

Το θύμα απελευθερώθηκε όταν οι άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν έσπασαν τελικά το υποπόδιο για να τον απελευθερώσουν. Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή.

Η Vue International δήλωσε: «Μετά από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο κινηματογράφο του Μπέρμιγχαμ, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας πελάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ. Είμαστε λυπημένοι που μάθαμε ότι πέθανε την Παρασκευή 16 Μαρτίου».

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε έρευνα για τα ζητήματα ασφαλείας στον κινηματογράφο

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια