Time Out: Το Σικάγο η καλύτερη πόλη του κόσμου για να ζήσει κάποιος

Time Out: Το Σικάγο η καλύτερη πόλη του κόσμου για να ζήσει κάποιος Facebook Twitter
1

Το Σικάγο αναγορεύτηκε ως η καλύτερη πόλη του κόσμου για να διασκεδάζει κανείς και να απολαμβάνει τη ζωή.

Χάρη στα άφθονα εστιατόρια και τα μπαρ της, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ βρίσκεται, για δεύτερη φορά, στην κορυφή της λίστας που συντάσσει το βρετανικό περιοδικό Time Out. Ακολουθούν το Πόρτο, η Νέα Υόρκη, η Μελβούρνη και το Λονδίνο.

Το Σικάγο «προσφέρει στους κατοίκους του αμέτρητες ευκαιρίες να φάνε και να πιουν καλά, να είναι χαρούμενοι και να απολαμβάνουν πολιτιστικές εμπειρίες σε κάθε γωνιά του δρόμου», εξήγησε η αρχισυντάκτρια Μόργκαν Όλσεν, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το περιοδικό πήρε συνεντεύξεις από 15.000 ανθρώπους σε 32 πόλεις, από το Μεξικό μέχρι την Μπανγκόκ, για να τις κατατάξει ανάλογα με την ποιότητα του φαγητού και του ποτού, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, το κατά πόσο είναι φιλικές προς τους επισκέπτες, το κόστος ζωής και το επίπεδο ευτυχίας των κατοίκων τους.

Το Σικάγο βρέθηκε πάνω από τον μέσο όρο σε όλους τους τομείς και πέτυχε το καλύτερο σκορ όσον αφορά το φαγητό και το ποτό ενώ το μοναδικό του ελάττωμα αφορούσε την ασφάλεια.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Νέα Υόρκη έχει την καλύτερη νυχτερινή ζωή και το Όστιν του Τέξας την καλύτερη σκηνή ζωντανής μουσικής.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια