Νέες περιπέτειες για τον Κλίντον: Τον «κυνηγούν» τέσσερις γυναίκες που τις θώπευσε στο Air F…k One

Νέες περιπέτειες για τον Κλίντον: Τον «κυνηγούν» τέσσερις γυναίκες που τις θώπευσε στο Air F…k One Facebook Twitter
0

Ο Μπιλ Κλίντον μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Και πάλι φυσικά με αφορμή κάποια εξωσυζυγική του περιπέτεια. Τώρα κινδυνεύει να περάσει την πόρτα του δικαστηρίου, καθώς τέσσερις γυναίκες ετοιμάζονται να τον κατηγορήσουν για σεξουαλική παρενόχληση. 

Μέσα στο γενικότερο κλίμα αποκαλύψεων γύρω από τις «θερμές» στιγμές αρκετών επωνύμων, ειδικά στις ΗΠΑ, δεν θα μπορούσε να μην μπει και ο Μπιλ Κλίντον που από το σκάνδαλο Λεβίνσκι και μετά δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τον Τύπο με τις παρεκτροπές του. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τelegraph (η είδηση υπάρχει σε πολλά διεθνή Μέσα), τις αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Έντουαρντ Κλάιν, συγγραφέας που έχει γράψει ουκ ολίγα βιβλία για την οικογένεια Κλίντον. Υποστηρίζει πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απειλείται άμεσα με τέσσερις χωριστές αγωγές από γυναίκες που δέχθηκαν... στενό μαρκάρισμα. Μάλιστα, προσθέσει και οι τέσσερις αναμένεται να διεκδικήσουν μεγάλα ποσά ως αποζημίωση. 

Οι γυναίκες αυτές υποστηρίζουν ότι ο Κλίντον τους επιτέθηκε σεξουαλικά όταν εκείνες ήταν ηλικίας γύρω στα 20 κι εργάζονταν για τον πλέιμποϊ δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ρον Μπερκλ.

Ο Κλίντον είχε προσληφθεί από τον Μπερκλ και για να τον βοηθήσει στην προώθηση των επιχειρήσεών του και ταξίδευε παρέα με όμορφες γυναίκες με το ιδιωτικό αεροσκάφος του δισεκατομμυριούχου, το οποίο έφερε το όνομα «Air F...k One».

O Κλάιν, που διετέλεσε στο παρελθόν αρχισυντάκτης του New York Times Magazine, υποστηρίζει ότι πηγές στο Δημοκρατικό Κόμμα του αποκάλυψαν τις προθέσεις των γυναικών να κινηθούν νομικά κατά του Κλίντον. Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς φέρεται να έλαβαν χώρα οι σεξουαλικές αυτές επιθέσεις, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συνέβησαν μετά την αποχώρηση του πρώην προέδρου από τον Λευκό Οίκο το 2001.

Μπορεί αυτές οι κατηγορίες να μην έχουν αποδοθεί ακόμη και σίγουρα δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, πάντως δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση αν τελικά αποδειχθούν ορθές. Ο Μπιλ Κλίντον είναι γνωστός εδώ και χρόνια για την έντονη τάση που έχει προς το γυναικείο φύλο. 

Και μόνο το σκάνδαλο Λεβίνσκι φτάνει και περισσεύει, όμως, εκείνος δεν περιορίστηκε σ' αυτό. 

Νέες περιπέτειες για τον Κλίντον: Τον «κυνηγούν» τέσσερις γυναίκες που τις θώπευσε στο Air F…k One Facebook Twitter
H Mόνικα Λεβίνσκι

Γύρω στα τέλη της δεκαετίας του '90, ο Κλίντον κατέβαλε 850.000 δολάρια στο πλαίσιο εξωδικαστικού συμβιβασμού στην Πόλα Τζόουνς, μια υπάλληλο της πολιτείας του Αρκάνσας, όπου εκείνος είχε διατελέσει παλαιότερα κυβερνήτης, και η οποία τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα, τότε η Βουλή ξεκίνησε διαδικασία αποπομπής κατά του 42ου προέδρου των ΗΠΑ, αλλά τον αθώωσε αργότερα η Γερουσία.

Νέες περιπέτειες για τον Κλίντον: Τον «κυνηγούν» τέσσερις γυναίκες που τις θώπευσε στο Air F…k One Facebook Twitter
Η Πόλα Τζόουνς

Το 1999 μια άλλη γυναίκα, η Χουανίτα Μπρόουντρικ υποστήριξε ότι ο Κλίντον την είχε βιάσει, ενώ μια πρώην εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο, η Κάθλιν Γουίλι ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά στη διάρκεια της πρώτης προεδρικής του θητείας.

Νέες περιπέτειες για τον Κλίντον: Τον «κυνηγούν» τέσσερις γυναίκες που τις θώπευσε στο Air F…k One Facebook Twitter
Η Κάθλιν Γουίλι/Michael Smith/Newsmakers

Και στις δύο περιπτώσεις ο Κλίντον δεν δέχθηκε πως έπραξε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κλάιν στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος του είπε ότι «ο Μπιλ έχει αγχωθεί με τη σκέψη ότι θα αναγκαστεί να ξανακαταθέσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε νέες κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης από τον ίδιο. Κι ελπίζει ότι η νομική του ομάδα θα μπορέσει με κάποιο τρόπο να σταματήσει τις τέσσερις γυναίκες πριν καταθέσουν αγωγή και τον σύρουν στον βούρκο».

Με πληροφορίες από Telegraph 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM