Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ ήπιαν τσάι στην Απαγορευμένη Πόλη

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ ήπιαν τσάι στην Απαγορευμένη Πόλη Facebook Twitter
EPA/XINHUA/XIE HUANCHI
0

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ και η σύζυγός του Πενγκ Λιγιουάν υποδέχθηκαν σήμερα το αμερικανικό προεδρικό ζεύγος, τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια, για απογευματινό τσάι στην Απαγορευμένη Πόλη, το Παλάτι Μουσείο του Πεκίνου.

Οι δύο πρόεδροι και οι σύζυγοί τους ήπιαν το τσάι τους στο κτίριο Μπαογιούν στη νοτιοδυτική γωνία της Απαγορευμένης Πόλης.


Ο Σι ευχαρίστησε τους επισκέπτες του για τη φιλοξενία τους στο θέρετρο Mar-a-Lago όταν επισκέφθηκε τις ΗΠΑ τον Απρίλιο και τους ευχήθηκε ευχάριστη διαμονή στην Κίνα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ ήπιαν τσάι στην Απαγορευμένη Πόλη Facebook Twitter
EPA/XINHUA/LAN HONGGUANG


Χρησιμοποιώντας ένα τάμπλετ, ο Τραμπ έδειξε στον Σι και την Πενγκ βίντεο με την εγγονή του Αραμπέλα Κούσνερ να τραγουδά στα μανδαρινικά και να απαγγέλλει, μεταξύ άλλων, αρχαία κινεζικά ποιήματα. Ο Σι επαίνεσε τις ικανότητες της Αραμπέλα στην κινεζική γλώσσα, λέγοντας ότι η επίδοσή της αξίζει «άριστα». «Η Αραμπέλα είναι ήδη μια μικρή σταρ στην Κίνα», δήλωσε ο Σι, προσθέτοντας ότι ελπίζει η εγγονή του Τραμπ να επισκεφθεί τη χώρα του στο μέλλον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Xinhua

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ