Δεν θεωρείται πλέον ύποπτος, ο τραπεζίτης που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, για την επίθεση σε γυναίκα στην γέφυρα Πάτνεϊ του Λονδίνου. 

 

Όπως ανακοίνωσε η βρετανική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον δράστη που ενώ έκανε τζόκινγκ έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες ενός διερχόμενου φορτηγού.

 

Οι αρχές του Λονδίνου έκαναν γνωστό σύμφωνα με το BBC ότι ο 41χρονος Αμερικανός εκατομμυριούχος Eric Bellquist που συνελήφθη λίγες ώρες μετά το περιστατικό πλέον δεν θεωρείται ύποπτος για την τρομακτική επίθεση. 

 

O Βellquist συνελήφθη στην περιοχή του Τσέλσι την Πέμπτη, αλλά ο ίδιος υποστήριξε από την αρχή ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, με τους δικηγόρους του να τονίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους «αδιάσειστες αποδείξεις» πως ο πελάτης τους βρισκόταν στις ΗΠΑ την περίοδο του συμβάντος.

 

Ο 50χρονος Αμερικανός εργάζεται στην εταιρία «Hutton Collins Partners», η οποία έχει στην κατοχή της τις αλυσίδες εστιατορίων «Wagamama» και «Byron». Παλαιότερα εργαζόταν για την πτωχευμένη πλέον επενδυτική τράπεζα «Lehman Brothers».