«Βοήθεια έχω έναν βόα κολλημένο στο πρόσωπό μου» - Επίθεση από το φίδι της δέχθηκε γυναίκα στο Οχάιο

«Βοήθεια έχω έναν βόα κολλημένο στο πρόσωπό μου» - Επίθεση από το φίδι της δέχθηκε γυναίκα στο Οχάιο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
2

«Έχω έναν βόα κολλημένο στο πρόσωπό μου!»: με αυτήν τη φράση μια σαραντάχρονη γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ περιέγραψε στους πυροσβέστες του Σέφιλντ Λέικ το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Κι εκείνοι, λίγο μετά, αναγκάστηκαν να αποκεφαλίσουν το ερπετό προκειμένου να καταφέρουν να απελευθερώσουν την ιδιοκτήτριά του.


Παθιασμένη με τα φίδια, η 45χρονη γυναίκα κάλεσε το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ για να απευθύνει απεγνωσμένη έκκληση προς τις αρχές να τη σώσουν. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη, σύμφωνα με τοπικά αμερικανικά ΜΜΕ.


«Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο» ξέφυγε από την τηλεφωνήτρια αφού η γυναίκα της εξήγησε την κατάσταση, με τρομοκρατημένη φωνή, όπως ακούγεται στην καταγραφή της κλήσης, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα The Chronicle Telegram.


Το θύμα αφηγήθηκε ότι ο βόας, με μήκος περίπου 1,60 μέτρα, της δάγκωσε τη μύτη, εκείνη είχε πέσει στο πάτωμα και υπήρχαν «παντού αίματα». Μια ημέρα πριν η ίδια τον είχε «διασώσει» και είχε συνολικά 11 ερπετά, εκ των οποίων 9 πύθωνες.


«Μην κινείστε, κυρία» της απαντά η τηλεφωνήτρια.

«Δεν μπορώ!» ανταποκρίνεται εκείνη. «Φοβάμαι. Μου έχει αρπάξει τη μύτη και με σφίγγει!».


Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται από μακριά οι σειρήνες των πυροσβεστικών, που έφθασαν στο σημείο σε λιγότερο από 4 λεπτά.

Μην μπορώντας να κάνουν το ερπετό να χαλαρώσει το σφίξιμό του, οι υπηρεσίες διάσωσης αναγκάστηκαν να το αποκεφαλίσουν χρησιμοποιώντας ένα σουγιά, εξήγησε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Σέφιλντ Λέικ, Τιμ Καρντ, στην Chronicle Telegram.


Η γυναίκα νοσηλεύεται, η υγεία της ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox 8 Cleveland.

πηγή: ΑΠΕ/ ΜΠΕ

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
μπράβο τους, για κάτι τέτοια είναι πραγματικά αξιέπαινοι οι Αμερικάνοι.Εδώ θα περίμενε τουλάχιστον μισή ώρα κανείς, και αυτό αν δεν άκουγε τίποτα απαράδεκτο, του τύπου "και τι να κάνουμε εμείς" ή ακόμα χειρότερα αν της το έκλειναν, "σκεπτόμενοι" ότι πρόκειται για φάρσα.Και στην μισή ώρα που είναι το καλύτερο σενάριο για ελλάδα δυστυχώς δεν νομίζω να τα κατάφερνε κανείς.
κανονικά δεν (θα επρεπε) είναι παράνομο να έχει κάποιος/-α ως κατοικίδιο ένα άγριο ζώο όμως τα φίδια? αποτελούν κίνδυνο τόσο για τον ιδιοκτήτη όσο κ για την κοινότητα της εμβέλειας του. Στην Αμερική δε αντιμετωπίζουν κ πρόβλημα με την πανίδα τους, καθώς πολλοί ασυνειδητοι ιδιότητες φιδιών αφού τους περάσει το μεράκι του να είσαι ένας κουλ φιδοπατερας/-μητέρα τα ξαμολανε στην φύση κ αυτά αναπαράγονται ελεύθερα σε περιβάλλον που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια φίδια κ διαταρασσουν τη διατροφική αλυσίδα κ όχι μόνο. κατ εμε θα έπρεπε να διωχθεί ποινικά η κυρία. για φαντάσου να είχε σφιχταγγαλιασει κανέναν ανυποψίαστο ή κανένα παιδάκι. .