Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο ΟΠΕΚ παρατείνει τη συμφωνία για μείωση της παραγωγής πετρελαίου κατά 9 μήνες

Ο ΟΠΕΚ παρατείνει τη συμφωνία για μείωση της παραγωγής πετρελαίου κατά 9 μήνες Facebook Twitter
0

Την παράταση της συμφωνίας για μείωση της παραγωγής κατά 9 ακόμη μήνες, δηλαδή έως τον Μάρτιο του 2018, αποφάσισε ο Οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ).

Οι μειώσεις αυτές αναμένεται να υιοθετηθούν και πάλι από τις χώρες μη μέλη του Οργανισμού – με επικεφαλής τη Ρωσία – που από τον Ιανουάριο προχώρησαν σε μειώσεις στο πλαίσιο της προηγούμενης αντίστοιχης συμφωνίας για περιορισμό της παραγωγής.

Στις 13:50 ώρα Ελλάδας, το πετρέλαιο μπρεντ σημείωσε πτώση 1,5% κοντά στα 53 δολάρια το βαρέλι, καθώς κάποιοι στην αγορά απογοητεύτηκαν που ο ΟΠΕΚ δεν προχωρά σε μεγαλύτερες μειώσεις ή σε παράταση της συμφωνίας κατά 12 μήνες.

Οι συζητήσεις των υπουργών Πετρελαίου του ΟΠΕΚ στη Βιέννη συνεχίζονται. Οι παραγωγοί πετρελαίου που δεν είναι μέλη του Οργανισμού θα συναντηθούν με τον ΟΠΕΚ αργότερα την Πέμπτη.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ