Μάντσεστερ: Νεκρή η 8χρονη Κύπρια Saffie Rose Roussou

Μάντσεστερ: Νεκρή η 8χρονη Κύπρια Saffie Rose Roussou Facebook Twitter
0

Ο θείος της 8χρονης Saffie Rose Roussos που συγκαταλέγεται μεταξύ των αγνοουμένων από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, Chris Roussos ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι η ανιψιά του είναι νεκρή. Αυτό ανέφερε αρμόδιος του Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του κυπριακού ΥΠΕΞ .


Μέχρι στιγμής, το Κυπριακό Προξενείο στο Λονδίνο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το θάνατο του παιδιού. Στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ έχουν διακομισθεί η μητέρα και η αδελφή του. Το Προξενείο δεν έχει ως τώρα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.

Σημειώνεται πως η 8χρονη βρισκόταν στη λίστα με τους αγνοούμενους από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ. Η οικογένειά της την αναζητούσε μετά την επίθεση και είχε αναρτήσει φωτογραφία της στα social media σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την εντοπίσει.

Μάντσεστερ: Νεκρή η 8χρονη Κύπρια Saffie Rose Roussou Facebook Twitter


Η Saffie Rose Roussos είχε πάει στη συναυλία στο Manchester Arena μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, την 24χρονη Ashley και την μητέρα της, Lisa. Οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν μετά την επίθεση σε διαφορετικά νοσοκομεία προκειμένου να εγχειριστούν, αλλά η μικρή Saffie αγνοούνταν. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, το αγόρι της Ashley την επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και δήλωσε : «Δεν ξέρουμε πού είναι η Saffie. Απλώς περιμένουμε, ελπίζοντας για νέα. Είναι απαίσιο». 

Πριν από λίγο η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Μάντσεστερ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων που πρόσκειται στην οργάνωση, Amaq. Το ΙΚ ανέφερε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε με εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στη συναυλία στο στάδιο Manchester Arena.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ και Evening Standard

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM