Ο Φιγιόν δεν εγκαταλείπει την κούρσα για την προεδρία και διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τη σύζυγό του

Ο Φιγιόν δεν εγκαταλείπει την κούρσα για την προεδρία και διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τη σύζυγό του Facebook Twitter
0

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν διαβεβαίωσε σήμερα ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, ενώ παράλληλα απέρριψε τα δημοσιεύματα του Τύπου που θέλουν τη σύζυγό του να πληρωνόταν επί χρόνια ως κοινοβουλευτική βοηθός του για υπηρεσίες που δεν προσέφερε.

Μιλώντας στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι τα δύο του παιδιά εργάστηκαν για αυτόν κάποια στιγμή που ήταν γερουσιαστής, προσθέτοντας πως και η σύζυγός του εργάστηκε γι' αυτόν απ' όταν εξελέγη για πρώτη φορά, το 1980.

Η εβδομαδιαία γαλλική εφημερίδα Le Canard «Enchaîné» έγραψε αυτή την εβδομάδα πως η Πενέλοπι Φιγιόν αμείφθηκε με 600.000 ευρώ για πολυετή εργασία σε ρόλο κοινοβουλευτικού βοηθού του Φιγιόν,  αλλά και για την εργασία που προσέφερε σε ένα έντυπο πολιτιστικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την έρευνα των συντακτών της δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι η Φιγιόν εργάστηκε ποτέ.

Ο Φρανσουά Φιγιόν διαβεβαιώνει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Η σύζυγός του, τόνισε, προσέφερε εργασία που περιλάμβανε επισκοπήσεις του Τύπου, επιμέλεια ομιλιών του, συναντήσεις εξ ονόματός του κ.ά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM