Γυναίκα έκανε μήνυση στα Zara επειδή βρήκε νεκρό ποντίκι ραμμένο σε φόδρα ρούχου που αγόρασε

Γυναίκα έκανε μήνυση στα Zara επειδή βρήκε νεκρό ποντίκι ραμμένο σε φόδρα ρούχου που αγόρασε Facebook Twitter
2

Σοκ έπαθε μια 24χρονη από την Νέα Υόρκη όταν βρήκε, όπως υποστηρίζει, ένα νεκρό ποντίκι ραμμένο μέσα από τη φόδρα ενός φορέματος που αγόρασε από κατάστημα Zara.

Η Cailey Fiesel, που ζει στο Μανχάταν, αγόρασε το μαύρο φόρεμα για 40 δολάρια από κατάστημα στο Greenwich του Connecticut τον Ιούλιο. Λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν το φόρεσε για πρώτη φορά στη δουλειά παρατήρησε, όπως λέει, μια «ενοχλητικά έντονη δυσωδία» να αναδύεται από το ρούχο.

«Παρόλο που σηκωνόταν από το γραφείο της και περπατούσε τριγύρω, ήταν αδύνατον να ξεφύγει η μυρωδιά», αναφέρεται χαρακτηριστικά μέσα στην σχετική μήνυση που κατέθεσε τη Δευτέρα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν. 

«Ένιωσα κάτι να με αγγίζει στο πόδι και νόμιζα πως είναι κλωστή από το γαζί του φορέματος. Μετά έπιασα το στρίφωμα του ρούχου και είδα πως δεν ήταν κλωστή, αλλά ένα ποντίκι» είπε η 24χρονη στη New York Post. «Πάγωσα- παρέλυσα από το φόβο μου. Είχα πάθει σοκ. Τα μάτια μου είδαν το ποντίκι, αλλά το μυαλό μου μού έλεγε πως δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο», εξηγεί η ίδια. 

Γυναίκα έκανε μήνυση στα Zara επειδή βρήκε νεκρό ποντίκι ραμμένο σε φόδρα ρούχου που αγόρασε Facebook Twitter

Η Fiesel κατέθεσε χθες μήνυση, στην οποία υποστηρίζει πως υπέφερε από συναισθηματικό στρες και απέκτησε επίσης ένα μεγάλο εξάνθημα, το οποίο διαγνώστηκε ως ασθένεια που προκλήθηκε από κάποιο τρωκτικό. Η ετικέτα του ρούχου γράφει πως φτιάχτηκε στην Τουρκία.

Ο δικηγόρος της Adam Deutsch διαθέτει ως πειστήριο και το τρωκτικό, το οποίο φυλάσσεται σε μια αεροστεγώς σφραγισμένη σακούλα για να χρησιμοποιηθεί στη δίκη. Ο ίδιος είπε στην εφημερίδα πως προσπάθησε να πετύχει εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία αλλά τα Zara αρνήθηκαν. 

Εκπρόσωπος του Zara ΗΠΑ είπε πως η εταιρία «γνωρίζει για τη μήνυση και ερευνούμε περαιτέρω την υπόθεση» και τονίζει πως ο όμιλος καταστημάτων «έχει αυστηρούς κανόνες ασφαλείας και υγιεινής». 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θα επιτρέψει στην Ουγγαρία να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο - Τι δήλωσε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Πούτιν

Διεθνή / Ο Τραμπ θα επιτρέψει στην Ουγγαρία να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο - Τι δήλωσε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Πούτιν

Τον περασμένο μήνα οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στις δύο μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες της Ρωσίας (Rosneft και Lukoil) λόγω της άρνησης της Ρωσίας να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Εάν δεν βρέξει μέχρι το τέλος του έτους, η Τεχεράνη θα πρέπει να εκκενωθεί, προειδοποιεί ο πρόεδρος του Ιράν

Διεθνή / «Εάν δεν βρέξει μέχρι το τέλος του έτους, η Τεχεράνη θα πρέπει να εκκενωθεί», προειδοποιεί ο πρόεδρος του Ιράν

«Εάν δεν βρέξει, θα πρέπει να αρχίσουμε να μοιράζουμε το νερό με δελτίο στην Τεχεράνη, γύρω στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου», τόνισε ο Μασούντ Πεζεσκιάν σε τηλεοπτικό του διάγγελμα
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Αυξάνονται οι αιωνόβιοι στη χώρα - 2.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι

Διεθνή / Ιταλία: Αυξάνονται οι αιωνόβιοι στη χώρα - 2.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι

Η μεσογειακή διατροφή θεωρείται εδώ και δεκαετίες ο βασικός παράγοντας μακροζωίας των Ιταλών, σε συνδυασμό με τους ισχυρούς κοινωνικούς δεσμούς και ένα σύστημα υγείας που θεωρείται γενικά ποιοτικό
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Διεθνή / ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Παρότι οι αεροπορικές είχαν μόλις 48 ώρες για να τροποποιήσουν τα προγράμματά τους, δήλωσαν υποστηρικτικές προς το σχέδιο της κυβέρνησης, επισημαίνοντας την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ασφάλεια
LIFO NEWSROOM