Η πρώτη επίσημη ρωσική αντίδραση: Ελπίζουμε σε πιο εποικοδομητικό διάλογο

Η πρώτη επίσημη ρωσική αντίδραση: Ελπίζουμε σε πιο εποικοδομητικό διάλογο Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου δήλωσε σήμερα πως η Μόσχα ελπίζει πως θα υπάρξει ένας πιο εποικοδομητικός διάλογος με τις ΗΠΑ τώρα που εξελέγη ένας νέος πρόεδρος, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

 

Ο Βιατσεσλάβ Βολόντιν, πρόεδρος της ρωσικής Δούμας και στενός σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε πως το κοινοβούλιο θα καλωσόριζε οποιαδήποτε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Ο Κίριλ Ντμίτριεφ, επικεφαλής του ρωσικού κρατικού επενδυτικού ταμείου, δήλωσε σήμερα ότι πιστεύει πως η προεδρική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ θα μειώσει τις γεωπολιτικές αντιπαραθέσεις.

 

«Μια αμερικανική εξωτερική πολιτική με λιγότερες αντιπαραθέσεις θα προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για το κοινό (ρωσο-αμερικανικό) εμπόριο και τις επενδύσεις», ανέφερε ο Ντμίτριεφ, επικεφαλής του Russian Direct Investment Fund, σε ανακοίνωση. Πρόσθεσε ότι πιστεύει πως οι χρηματοπιστωτικές αγορές θα ανακάμψουν γρήγορα, «όπως συνέβη και μετά την ψήφο του Brexit».

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostar: Επανεκκίνηση δρομολογίων - Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες στους συρμούς για τουλάχιστον έξι ώρες

Διεθνή / Eurostar: Επανεκκίνηση δρομολογίων - Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες στους συρμούς για τουλάχιστον έξι ώρες

Η Eurostar ανέφερε ότι σκοπεύει να εκτελέσει όλα τα δρομολόγιά της σήμερα, Τετάρτη, προειδοποιώντας ωστόσο πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, ίσως και ακυρώσεις
THE LIFO TEAM
EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM